![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, já i má problém sťahovania MSN Messenger .. Avšak, mám Mac verziu. Našiel som ho on-line 3.5 to dl'd v pohode, ale potom sa to hovorí, já potrebovať aktualizovanú verziu s cieľom spustiť. ale je to ako dl. bin ... Ak je niekto oboznámený s MacOS, mohol by ste mi, prosím, informovať o tom, ako sa otvoriť súbor bin? Keď kliknem, že to je iba ich kópie. Počul som niečo o s vypáliť na CD alebo tak niečo, na ktorom sa nachádza súbor ... pomoc? Vďaka! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitajte na fóre, Mac verzia nie je dobré pre PC, ste sťahovať z Microsoft stránok, chybové hlášky, čo sa máte, ak sa nebude sťahovať.
| |||
| |||
| vďaka. Ach, to já vím. Mám mac I'm stiahnutie na .. Išiel som na miesto a zistil, že mac verzia 3.5 ... dl, keď aj to, že mi aj potreba získať aktualizovanú verziu. i dl, že. Teraz som súbor na mojom desktopu, že nevím, jak to otvoriť. je to jedno. bin súbor. To je môj kde je zmenené a nemůžu používať messenger kým môžete aj vymyslieť, ako ju otvoríte. Som dl z webových stránok spoločnosti Microsoft. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyť ďalšiu kópiu .... skúsiť tady
| |||
| |||
| funguje perfektne! Ďakujeme vám. Videl som to, ale tak ako to bolo formulované myslel som, že pre Mac OS 7. I didn't think I ho využiť, pretože mám OS X. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| Vitajte .... rád, že to fungovalo ok. |