![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, ја сам као што је проблем са преузимањем МСН Мессенгер .. Међутим, ја имам Мац верзију. Нашао сам га онлине 3,5 га дл'д реду, али онда то каже ја потреба ажурирану верзију, како би га покрените. али то је као дцл. бин филе ... Ако било ко је упознат са Мац-а, могло би вас обавестите ме о томе како отворити бин филе? нашто ја кликните на њу, она само направи копију. Ја сам чуо нешто о власништво то изгорети на ЦД-у или нешто слично како би се датотека ... било који помоћ? Хвала! ИсолдеАислинн |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на форумима, а Мац верзија није добра за ПЦ, а ти преузимањем из Мицрософт уеб странице, што су поруке о грешци коју добијате ако то неће скинути.
| |||
| |||
| хвала. Ох, то знам. Имам мац сам на скидање .. ЈА је отишао на страну и нашао мац верзија 3,5 ... дл кад сам га, он ми каже да требам доћи ажурирану верзију. И да дцл. сад имам неку датотеку на мој десктоп да ја не знам како то отворен. то је. бин филе. ово је мој упдате, где је и ја не могу да користе курирске док ја могу схватити да бисте га отворили. Ја сам дл локацији Мицрософт веб-странице. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Граб другу копију .... пробати овде
| |||
| |||
| ради савршено! Хвала. Видео сам то, но начин на који га је формулисана ЈА мисао то је био за Мац ОС 7. ЈА није 'мислити ЈА могао користити јер имам ОС Кс. Тханк ыоу со муцх! |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме .... драго ми је радио ок. |