![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, ben de MSN Messenger .. indirirken sorun yaşıyorsanız Ancak, bir Mac sürümü var. Ben 3,5 o güzel dl'd çevrimiçiydi, ama o zaman için çalıştırmak için güncelleştirilmiş sürümü gerekir diyor bulundu. fakat bu bir. Bin dosyası olarak's DL ... Herkes Mac, nasıl bir Bin dosyayı açmak için bana uyarabilirsiniz olabilir aşina olursa? ne zaman i tıklayın, sadece bir kopyasını oluşturur. CD ya da bir şey için bir dosya almak için yazmak zorunda kalmadan hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur ... herhangi bir yardım? Teşekkürler! IsoldeAislinn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to Mac sürümü PC için, güzel, hata mesajları, eğer indirme size elde ne Microsoft İnternet sitesi, indirmeden are forum için.
| |||
| |||
| teşekkürler. Oh, biliyorum. Bir yağmurluk ben .. yükleme var var i siteye gittim ve Mac sürümü 3,5 bulunamadı ... ben dl, bunu bana söyler güncellenmiş sürümü almak gerekir. Ben DL bu. Şimdi benim masaüstünde bir dosyayı nasıl açmak için bilmiyorum var. bu bir. Bin dosyasının. burası benim güncelleştirmesidir kadar nasıl açmak için anlamaya ebilmek i mesajlaşma yazılımı kullanmak değildir. i Microsoft web sitesinden DL duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Al bir kopyası .... denemek burada
| |||
| |||
| mükemmel çalışır! Teşekkürler. Ben, ancak bu şekilde onu Mac OS 7 sanıyordum ifadelerle bu gördüm. I OS X var çünkü kullanabilirsiniz didn't think Çok teşekkür ederim! |
|
| |||
| |||
| Sen .... buyrun tamam çalıştı sevindim. |