![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, я так само добре, що мають проблеми завантаження MSN Messenger .. Тим не менш, у мене є версії Mac. Я знайшов його в Інтернеті 3.5 dl'd штраф, а потім він каже мені потрібна оновлена версія для того, щоб запустити його. але це як для. бен файл ... Якщо кому-то знайомі з Mac's, могли б ви, будь ласка, повідомте мені про те, як відкрити бен файлу?! коли я натискаю кнопку, воно тільки робить копію. Я чув що-небудь про те, щоб записати на CD або щось для того, щоб отримати файл ... будь-яка допомога?
Спасибо! IsoldeAislinn |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ласкаво просимо на форум, версію Mac не годиться для ПК, ви завантаження з сайту Microsoft, що повідомлення про помилки поживаєш, якщо воно не буде завантажити.
|
|||
|
|||
|
спасибо. Ні, це я знаю. У мене є Mac я завантаженні на .. Я пішов на сайт і знайти Mac Version 3.5 ... Коли я DL, воно говорить мені, я повинен отримати оновлену версію. Я дл цього. Тепер у мене є файл на моєму робочому столі, що я не знаю, як відкрити. це. бен файлу. Тут мої оновлення і я не можу використовувати Messenger, поки я не можу зрозуміти, як для його відкриття. Я DL з сайту Microsoft.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Grab іншу копію .... намагатися тут
|
|||
|
|||
|
працює відмінно! Спасибо. Я бачив це, однак, як це було сформульовано Я думав, що для Mac OS 7. Я не думаю, я міг використати його так як у мене OS X.
Большое вам спасибо! |
|
|
|||
|
|||
|
Ти Ласкаво просимо .... радий, що він працював ОК.
|