![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам Windows Vista Premium като ОС на моя компютър и да имат Windows Mail. Напоследък, когато се опитвате да изпращате имейли през него (като се използва Yahoo моя сметка) получавам това: Вашият сървър неочаквано прекратява връзката. Възможни причини за това са проблеми на сървъра, мрежови проблеми или продължителен период на бездействие. Относно "Re: Каквито", профил: "pop.mail.yahoo.co.uk", Server: "smtp.mail.yahoo.co.uk", Протокол: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Не, Socket Грешка: 10053, грешка номер: 0x800CCC0F Изглежда, за да изтеглите OK поща и Интернет е наред. благодарности Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих Предполагам защитния си пакет е блокиране вашите изходящи искане. Хвърлете сигурност блокер и опитайте изпращане на поща, не работи? Ако това е, че след това премахнете Windows Mail от блокер на известни софтуерни списък, остави блокер резервно копиране, изпращане на друга поща и нулиране на програмата разрешения на Да.
| |||
| |||
| Doesn't изглежда да помогна. Същите стари съобщение! Той просто изглежда са започнали да го прави напоследък. Беше добре преди това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail, е доста родови .... Каква е вашата програма за поща? Мислите ли означава Windows Live Mail? Какво Antivirus Използвате ли? Какво Firewall Използвате ли?
|
| |||
| |||
| За съжаление ... още нещо ... Можете ли да стигнете до вашата поща чрез Yahoo уебсайт?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Изглежда да се случва само, когато се опитват да изпращате поща чрез Windows Mail, отколкото при получаването му. Въпреки това, когато правиш го изпратите, за електронна поща получава забито в изходящи и можеш арго правя нещо, но сами изпрати по пощата. Тя не решава самата накрая, но малко болка, когато се опитва да изпраща поща с всяко степента на спешност! Ползвам Нортън 2007 Internet Security, но подозирам, че живеят актуализации е направил нещо престъпен?! И да мога да стигна до Yahoo Mail ...... няма проблеми, ако тя продължава аз ще остана с изпращане директно от YM. |
|
| |||
| |||
| Да не използвате Windows Live Mail или Outlook Express?
|
| |||
| |||
| Добре, че си намерих проблема Отидете в Север Website тук и да правя, както е казано http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Имам изключен Nortons сканиране на изходящите имейли. То doesn't харесва и казва "Fix сега", но съм свикнал! : P до нея! |
|
| |||
| |||
| Знаете ли стартирате инструмент от Internet Explorer? Коя версия на Нортън имате ли? Дали тя работи макар и сега?