![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Windows Vista Premium jako OS na mém PC a Windows Mail. V poslední době, kdy se snaží e-maily, posílat přes něj (pomocí Yahoo mého účtu) mám toto: Váš server byl neočekávaně ukončil připojení. Možné příčiny tohoto serveru patří problémy, problémy se sítí nebo dlouhá doba nečinnosti. Předmět 'Re: Whatever', Účet: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F Zdá se, že ke stažení pošty ok a internet je v pořádku. díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd hádat bezpečnostní balík je blokování odchozích žádosti. Drop bezpečnostní blokování a zkuste posílali e-maily, to funguje? V případě, že je to pak odstranit Windows Mail z blokovače známo software seznamu dal blokovače zálohovat, poslat mail a další reset programu oprávnění ano.
| |||
| |||
| Zdá se, že doesnt help. Stejné staré zprávy! Prostě se zdá, že začala dělat to v poslední době. Byl před pokutou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail je poměrně generické .... Jaký je váš mailový program? Máš na mysli Windows Live Mail? Jaký Antivirus používáte? Firewall Co používáte?
|
| |||
| |||
| Je mi líto ... ještě jedna věc ... Dostanete ke své poště přes webové stránky Yahoo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zdá se, že se stalo pouze při pokusu odeslat mail přes Windows mail, než když příjem. Nicméně, když si ji na mail dostane uvízla ve složce Pošta k odeslání a pak nelze udělat nic, ale sám poslat mail. Je to vyřešit sama, ale nakonec jeho trochu bolesti při pokusu odeslat mail s veškerými stupně naléhavosti! Používám Norton Internet Security 2007, ale podezření, že v přímém přenosu aktualizací udělala něco zločinný? A ano můžu dostat na Yahoo Mail žádný problém ...... pokud se budu držet i nadále s jejich zaslání přímo z YM. |
|
| |||
| |||
| Jste pomocí Windows Live Mail nebo Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, jsem našel problém Přejít na Norton Internetová prezentace zde a to, jak to říká http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Mám vypnutý Nortons skenování odchozích e-mailů. Je doesnt líbí a říká 'Fix hned', ale jsem zvyklý! : P na to! |
|
| |||
| |||
| Měli byste spustit nástroj z Internet Exploreru? Jakou verzi Norton máte? Je to pracovní když teď?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s Windows Mail výchozí | ptfitzy | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 12. Srpen 2009 08:51 |
| Malé, ale velmi nepříjemný problém, e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 7. února 2009 09:14 |
| Windows Mail nelze načíst Jeden Email | windows3001 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 18. říjen 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 20. Srpen 2008 14:42 |
| Yahoo mail problém | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 8. Prosinec 2007 13:15 |
| Thread Nástroje | |
| |