![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam Windows Vista Premium OS, kao na moj PC i Windows Mail. U posljednje vrijeme, kada pokušavate poslati putem e-pošte je (koristeći Yahoo moj račun) dobijem ovo: Poslužio je neočekivano prekinuta veza. Mogući razlozi za to uključuju poslužitelju problema, problema s mrežom ili dugi period neaktivnosti. Subject 'Re: Što', Account: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F Čini preuzimanje pošte i interneta u redu je u redu. hvala Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio pogoditi vaš sigurnosni paket je blokiranje odlaznih zahtjeva. Drop sigurnosno bloker i pokušajte slanje pošte, does it work? Ako to je to onda ukloniti Windows Mail iz bloker je softver poznat list, stavite bloker sigurnosne kopije, poslati još jedan mail i resetirati program dozvole da da.
| |||
| |||
| Čini se da se pomoć. Isti stari poruku! Internet pravedan činiti se to imati počeo to u zadnje vrijeme. Fino je bilo prije. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail je prilično generički .... Koji je Vaš mail programa? Da li znači Windows Live Mail? Antivirusi Što da li vi koristite? Vatrozida Što da li vi koristite?
|
| |||
| |||
| Žao nam je ... Još jedna stvar ... Mogu dobiti na svoj mail preko Yahoo web stranice?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Čini se da se dogoditi samo ako pokušavate poslati mail putem Windows Mail nego kad ga prima. Međutim, kad to poslati ga poštom dobiva zaglavi u outbox i onda ne mogu učiniti ništa, ali sami poslati mail. To čini i sama riješiti, ali na kraju svojih malo muka kad pokušavate poslati mail sa bilo kojeg stupnja hitnosti! Koristim Norton Internet Security 2007 ali sumnjate da žive ažuriranja učinila nešto bezočan?! I da ne mogu doći do Yahoo Mail bez problema ...... ako se i dalje ja ću ga staviti sa slanjem direktne iz YM. |
|
| |||
| |||
| Jeste li koriste Windows Live Mail ili Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, nisam našao problem Idi na Norton Website ovdje i kako se kaze http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Imam isključeno Nortons skeniranje Izlazni e-mail adresa. To se svidjeti i kaže 'Škripac sada' ali ja navika! : P na nju! |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokrenuti alat iz programa Internet Explorer? Koju verziju Norton imate? Je li to rade iako sada?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć oko Windows Mail Zadano | ptfitzy | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 12. kolovoz 2009 08:51 |
| Mala, ali vrlo peckav problem e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 7. veljača 2009 09:14 |
| Windows Mail ne može učitati Jedan Email | windows3001 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 18. listopad 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 20. kolovoz 2008 14:42 |
| Yahoo mail problem | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 8. prosinac 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |