![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia I have Windows Vista Premium operációs rendszer, mint az én PC és a Windows Mail. Később, amikor megpróbálja küldjön e-mailt keresztül (a My Yahoo) I get this: A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Lehetséges okai közé tartozik a szerver problémák, a hálózati problémák, vagy a hosszú ideig tartó inaktivitás. Subject 'Re: Whatever', Fiók: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Kiszolgáló: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokoll: SMTP, Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Socket Error: 10053, Hibaszám: 0x800CCC0F Úgy tűnik, a letöltéshez mail OK gombra, és az internet jó. köszönöm Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én hiszem a biztonsági csomag blokkolja a kimenő kérést. Dobd el a biztonsági blokkoló és próbálja mail küldés, és nem dolgozik? Ha ennyi, akkor távolítsa el a Windows Mail a blokkoló ismert szoftverek listáját, hogy a back up blokkoló, küldjön egy e-mail és a program reset jogosultsága van.
| |||
| |||
| Doesnt tűnik, hogy segítsen. Ugyanaz a régi üzenetet! Most úgy tűnik, hogy nem kezdődött csinálom mostanában. Rendben volt korábban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail meglehetősen általános .... Mi a Mail program? Do you mean a Windows Live Mail? Mi Antivirus használ? Milyen tűzfalat használ?
|
| |||
| |||
| Sajnálom ... még egy dolog ... Can you get a levél útján Yahoo honlapja?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, hogy csak akkor történhet meg, amikor megpróbál levélküldésre keresztül Windows Mail, mint amikor kapja. Mindazonáltal, ha nem küld el, az e-mail gets megragadt a Kimenõ majd vidám csinálni semmit, még csak küldeni a leveleket. Ez nem oldja meg magát, de végül egy kis fájdalmat, amikor megpróbál levélküldésre minden sürgős! Használom a Norton Internet Security 2007, de gyanítható, hogy élnek a frissítéseket tett valami gaz? És igen tudom hogy a Yahoo Mail ...... nem probléma, ha továbbra is én maradok a küldő azt közvetlenül YM. |
|
| |||
| |||
| Ön a Windows Live Mail vagy az Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, én találtam meg a problémát Megy a Norton Honlap itt, de ahogy mondja http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Van lekapcsolásáról Nortons vizsgálatukhoz kimenő e-maileket. Ez nem tetszik, és azt mondja, "Fix most", de én szokás! : P meg! |
|
| |||
| |||
| Jól fut az eszköz az Internet Explorer? Milyen verziójú Norton van? Mûködik de most?
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a Windows Mail alapértelmezései | ptfitzy | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 12. augusztus 2009 08:51 |
| Kicsi, de nagyon bosszantó probléma e.mail | bizziowen | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 6 | 7. február 2009 09:14 |
| A Windows Mail nem tudja betölteni egyik Email | windows3001 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 18. október 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 20. augusztus 2008 14:42 |
| Yahoo mail probléma | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 8. december 2007 13:15 |
| Téma eszközök | |
| |