![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי Windows Vista Premium של מערכת ההפעלה, כמו שלי יש PC ו-Windows Mail. לאחרונה, כאשר מנסה לשלוח אותו באמצעות דואר אלקטרוני (באמצעות Yahoo החשבון שלי) אני מקבל את זה: השרת שלך יש להפסיק את ההתקשרות באופן בלתי צפוי. סיבות אפשריות זה כוללים בעיות בשרת, בעיות ברשת או תקופה ארוכה של חוסר פעילות. נושא 'Re: מה', חשבון: 'pop.mail.yahoo.co.uk', שרת: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', פרוטוקול: SMTP, יציאה: 25, מאובטח (SSL): לא, שגיאת socket: 10053, מספר שגיאה: 0x800CCC0F נראה להוריד מייל אישור ולאינטרנט בסדר. תודה דיקן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מניח את חבילת האבטחה חוסם את היוצא הבקשה. זרוק את האבטחה חוסם ונסה לשלוח דואר, האם זה עובד? אם זה הכל ולאחר מכן להסיר את Windows Mail של חוסם רשימה של תוכנות מוכרות, הניחו את חוסם לגבות, שלח דואר אחר או לאפס את תוכנית הרשאות כן.
| |||
| |||
| Doesn't נראה לעזור. אותו הודעה! זה פשוט נראה כי יש התחילו לעשות את זה לאחרונה. היה בסדר לפני. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור ... Windows Mail הוא די תירנגה .... מהי תוכנית הדואר שלך? האם אתה מתכוון ב-Windows Live Mail? איזה אנטי וירוס אתה משתמש? איזה חומת אש אתה משתמש?
|
| |||
| |||
| מצטער ... עוד דבר אחד ... האם אתה יכול לקבל את הדואר שלך דרך אתר האינטרנט של יאהו?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| נראה לקרות רק כאשר מנסה לשלוח מייל דרך Windows Mail מאשר כאשר מקבל את זה. עם זאת, כאשר אתה עושה שלח את זה, יקבל את הדואר היוצא תקוע את ואז אתה צביעות לעשות דבר, עדיין לבד לשלוח בדואר. זה מזכיר לפתור את עצמה, בסופו של דבר, אבל קצת כאב כאשר מנסה לשלוח מייל עם כל מידת דחיפות! אני משתמש ב Norton Internet Security 2007, אך החשוד כי גרים עדכוני עשה משהו מרושע? וגם כן אני יכול להגיע ל-Yahoo Mail ללא בעיות ...... אם הוא ממשיך אני שולח את זה עם מקל ישירה מ YM. |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש ב-Windows Live Mail או Outlook Express?
|
| |||
| |||
| בסדר, מצאתי את הבעיה עבור אל אתר האינטרנט של Norton כאן ולעשות כפי שהוא אומר http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| יש לי כבוי Nortons יוצאת סריקה של דואר אלקטרוני. Doesn't הוא אוהב את זה ואומר "תקן עכשיו" אבל אני רגיל! : P את זה! |
|
| |||
| |||
| האם אתה מפעיל את הכלי מ-Internet Explorer? באיזו גרסא של Norton יש לך? האם זה עובד בכל זאת עכשיו?
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם ערכי ברירת המחדל של Windows Mail | ptfitzy | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 12th אוגוסט 2009 08:51 |
| קטן, אבל מאוד מעצבן e.mail בעיה | bizziowen | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | 7 פברואר 2009 09:14 |
| Windows Mail אין אפשרות לטעון אותו הדואר | windows3001 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 18 אוקטובר 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -20 לאוגוסט 2008 14:42 |
| Yahoo Mail בעיה | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 8 דצמבר 2007 13:15 |
| שרשרת כלים | |
| |