![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu Windows Vista Premium, kaip ant mano PC OS ir "Windows Mail. Pastaruoju metu, kai bandote siųsti laiškus per jį (using Yahoo sąskaitą) I get this: Jūsų serveris netikėtai nutraukė ryšį. Galimos serverio konfigūracijos, problemos su tinklu ar ilgą laikotarpį neveiklumą. Subject 'Re: Whatever "Account:' pop.mail.yahoo.co.uk ', Server:' smtp.mail.yahoo.co.uk ', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Socket Error: 10.053, klaidos numeris: 0x800CCC0F Atrodo, kad atsisiųsti paštas Gerai ir internetas yra gerai. ačiū Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau atspėti jūsų saugumo paketas blokuoja išeinančius straipsniuose. Mesk saugos blokatorių ir bandykite siųsti laiškus, ji veikia? Jeigu taip tai tada nuimkite Windows Mail iš blokavimas žinomų programų sąrašas, pateikiami blokavimo atsargines kopijas siunčia kitam pašto ir iš naujo programą leidimus Taip.
| |||
| |||
| Doesnt Atrodo padėti. Sena žinutę! Jis tik atrodo, kad jau pradėjo daryti tai paskutiniu. Was fine before. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai ... Windows Mail yra gana bendro pobūdžio .... Koks yra jūsų pašto programa? Ar turite galvoje "Windows Live Mail? Kas AntiVirus naudojate? Kokia ugniasienė jūs naudojatės?
|
| |||
| |||
| Atsiprašau ... dar vienas dalykas ... Ar galite patekti į savo paštą per Yahoo svetainėje?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Atrodo, kad taip atsitiktų tik tada, kai bando siųsti laiškus naudojant Windows Mail nei tada, kai jį gauti. Tačiau, jei jums siunčia jį, paštas pasireiškia įstrigo Siunčiami tada cant do anything, dar vienas siųsti paštu. Jis galų gale išspręsti pati, bet jos iš skausmo truputį bandant siųsti laiškus su bet skubos laipsnį! Aš naudoju Norton 2007 Internet saugumą, bet įtariate, kad gyventi atnaujinimai padarė kažką nuodėmingas?! Ir taip aš galiu gauti Yahoo Mail jokių problemų ...... jei ji ir toliau aš Stick su siunčiant jį tiesiai iš ym. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate Windows Live Mail ar Outlook Express?
|
| |||
| |||
| Gerai, aš rasiu problema Grįžti į Norton svetainė čia ir padaryti, kaip jis sako http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Aš išjungtas Nortons nuskaitymas išeinančių laiškų. It doesnt patinka, ir sako: "Fix" dabar ", bet aš įpratęs!! : P tai! |
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate Internet Explorer įrankis? Kokia versija Norton turite? Ar darbo nors dabar?