![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Man ir Windows Vista Premium kā uz mana datora OS un ir Windows Mail. Pēdējā laikā mēģinot nosūtīt e-pastu caur to (izmantojot manu Yahoo konts) I get this: Jūsu serveris ir negaidīti pārtrauc savienojumu. Iespējamie iemesli var minēt servera problēmu, tīkla problēmas vai ilgstošas bezdarbības. Subjektu "Re: kāds ', Account:' pop.mail.yahoo.co.uk ', Server:' smtp.mail.yahoo.co.uk ', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): No, Socket Error: 10.053, Error Number: 0x800CCC0F Šķiet, ka lejupielādēt pastu ok, un internets ir naudas sodu. pateicība Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd guess savu drošības paketes bloķē izejošos pieprasījumu. Atstājiet savus drošības blokatoru un mēģiniet sūtīšanas, vai tas darbojas? Ja tas tā tad noņem Windows Mail no bloķētāja zināmajām programmatūras sarakstu, ielieciet bloķētājs atpakaļ uz augšu, nosūtīt citu pasta un pārlādes programma atļaujas jā.
| |||
| |||
| Doesn't šķiet palīdzēt. Pats vecais ziņu! Tā tikai šķiet, sākusi darīt to pēdējā. Was fine pirms tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi ... Windows Mail ir diezgan vispārējs .... kādi ir jūsu pasta programma? Vai jums ir Windows Live Mail? Ko Antivirus jūs izmantojat? Ko Firewall jūs izmantojat?
|
| |||
| |||
| Atvainojiet ... vēl viena lieta ... Vai jums ar savu pastu, izmantojot Yahoo vietnē?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Šķiet notikt tikai tad, kad mēģina nosūtīt pastu, izmantojot Windows pastu nekā tad, ja tā saņemšanas. Tomēr, ja jūs to nosūtīt, pasta izpaužas iestrēdzis Izsūtne un tad Jūs nevar darīt neko, vēl tikai nosūtīt pastu. Tas izzūd pati galu galā tomēr tās mazliet sāpju, kad mēģina nosūtīt pastu ar jebkuru steidzamības pakāpi! I use Norton 2.007 interneta drošību, bet ir aizdomas, ka dzīvot atjauninājumi ir izdarījis kaut ko zemisks?! Un jā, es varētu nokļūt Yahoo Mail nekādu problēmu ...... ja tā turpinās es stick ar sūtīšanu tieši no ym. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs lietojat Windows Live Mail vai Outlook Express?
|
| |||
| |||
| Labi, es atradu problēmas Go to Norton saite šeit un darīt, kā to saka http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Man ir izslēgta Nortons skenēšanu ārzemju e-pastiem. Tā doesn't like it un saka: "Fix tagad", bet man paradis!! : P uz to! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs izmantojat rīku no Internet Explorer? Kāda Norton versija jums ir? Vai tā strādā arī tagad?
![]() |
|
| Bookmarks |