![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam Windows Vista Premium jako OS na moim PC i Windows Mail. Ostatnio, podczas próby wysyłania e-maili w nim (za pomocą mojego konta Yahoo) uzyskać w ten sposób: Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Możliwe przyczyny tego serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Temat 'Re: Whatever', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Serwer: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10053, Numer błędu: 0x800CCC0F Wygląda na to, aby pobrać mail ok i internetu jest w porządku. dzięki Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd guess zabezpieczeń pakietu blokuje wychodzące żądania. Drop bezpieczeństwa blocker i spróbować wysłać pocztą, to działa? Jeżeli okaże się, że to Windows Mail, a następnie usunąć z oprogramowania blokującego znanych liście umieścić blocker kopię zapasową, należy wysłać inny mail i zresetować uprawnienia do programu tak.
| |||
| |||
| Doesnt wydają się pomóc. Same starych wiadomości! Po prostu wydaje się rozpoczęły doing it lately. Czy przed grzywny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail jest dość ogólne .... Jaki jest Twój program pocztowy? Czy masz na myśli Windows Live Mail? Co Antivirus używacie? Co Zapora używacie?
|
| |||
| |||
| Przepraszam ... jeszcze ... Czy można uzyskać dostęp do poczty za pośrednictwem strony internetowej Yahoo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Wydaje się zdarzyć tylko wtedy, gdy próbuje wysłać pocztę za pośrednictwem programu Windows Mail, niż w przypadku otrzymania. Jednakże, jeśli nie wyśle go pocztą zostanie zablokowane w skrzynce nadawczej, a następnie cant cokolwiek zrobić, ale sama wysłać pocztą. To nie rozwiąże się ostatecznie, ale jej trochę ból podczas próby wysłania wiadomości z jakimkolwiek stopniem pilności! Używam programu Norton Internet Security 2007, ale podejrzewam, że aktualizacje na żywo uczynił coś nikczemny? A tak mogę dostać się do Yahoo Mail bez problemów ...... jeśli nadal będę trzymać z wysłaniem go bezpośrednio z YM. |
|
| |||
| |||
| Czy za pomocą usługi Windows Live Mail lub Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, mam znaleźć problem Przejdź do witryny Norton tutaj zrobić i jak to mówi http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Mam wyłączoną Nortons skanowanie wychodzących wiadomości e-mail. It doesnt like to i mówi "Napraw teraz", ale wont! : P to! |
|
| |||
| |||
| Czy uruchomić narzędzie z programu Internet Explorer? Która wersja Norton masz? Czy to działa choć teraz?
![]() |
|
| Zakładki |