![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am Windows Vista Premium ca sistem de operare pe calculator şi au Windows Mail. În ultima vreme, atunci când au încercat să-l trimit prin e-mail-uri (folosind contul meu de Yahoo) I a lua this: Serverul dvs. a reziliat în mod neaşteptat de conexiune. Cauze posibile pentru acest server include probleme, probleme de reţea, sau de o lungă perioadă de inactivitate. Subiect "Re: Indiferent", Cont: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Nu, Eroare socket: 10053, Număr eroare: 0x800CCC0F Se pare că pentru a descărca mail ok şi pe internet este în regulă. mulţumesc Decan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş ghici de securitate pachet este blocarea cererea dvs. de ieşire. Lasă-ţi de securitate şi de blocare a încerca să trimiteţi mail, funcţionează? Dacă asta este apoi elimina Windows Mail din software-ul de blocare a cunoscut lista, pune blocker înapoi sus, trimite un alt mail şi a reseta programul permisiunile pentru a da.
| |||
| |||
| Doesnt pare că, pentru a ajuta. Acelasi vechi mesaj! Se pare că tocmai au început să facă acest lucru în ultima vreme. Era bine înainte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail este destul de generic .... Care este programul de corespondenţă? Vrei sa spui cu Windows Live Mail? Ce Antivirus folositi? Ce firewall folositi?
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău ... Inca un lucru ... Poţi să-mail la Yahoo, prin intermediul site-ului?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Se pare să se întâmple numai la încercarea de a trimite mail prin intermediul Windows Mail, decât atunci când la primirea acestuia. Cu toate acestea, atunci când nu trimite, prin e-mail este blocat în Outbox şi apoi te cant face nimic, dar numai trimite prin e-mail. Aceasta nu rezolvă în sine, dar în cele din urmă ei un pic de durere la încercarea de a trimite mail cu orice grad de urgenţă! Eu folosesc Norton Internet Security 2007, dar că trăiesc actualizări a făcut ceva ruşinos?! Şi da, am putea ajunge la Yahoo Mail nu ...... probleme în cazul în care acesta continuă stick cu voi trimite direct de la YM. |
|
| |||
| |||
| Sunteţi folosind Windows Live Mail sau Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, am găsit problema Du-te la Norton Website aici şi fac cum se spune http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Am oprit Nortons scanare OUTBOUND de e-mail-uri. Este doesnt place şi spune că "Fix acum", dar am obiceiul! : P, de a-l! |
|
| |||
| |||
| Ai rula instrument de la Internet Explorer? Ce versiune a Norton ai? Este de lucru, deşi acum?