![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Windows Vista Premium ako OS na mojom PC a Windows Mail. V poslednej dobe, keď sa snažia e-maily, posielať cez neho (pomocou Yahoo môjho účtu) mám toto: Váš server bol neočakávane ukončil spojenie. Možné príčiny tohto servera patrí problémy, problémy so sieťou alebo dlhá doba nečinnosti. Predmet 'Re: Whatever', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Nie, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F Zdá sa, že k stiahnutiu pošty ok a internet je v poriadku. vďaka Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd hádat bezpečnostný balík je blokovanie odchádzajúcich žiadosti. Drop bezpečnostné blokovanie a skúste posielali e-maily, to funguje? V prípade, že je to potom odstrániť Windows Mail z Blokovača známe softvér zoznamu dal Blokovača zálohovať, poslať mail a ďalšie reset programu oprávnenie áno.
| |||
| |||
| Zdá sa, že doesnt help. Rovnaké staré správy! Jednoducho sa zdá, že začala robiť to v poslednej dobe. Bol pred pokutou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail je pomerne generické .... Aký je váš mailový program? Máš na mysli Windows Live Mail? Aký Antivírus používate? Firewall Čo používate?
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto ... ešte jedna vec ... Dostanete k svojej pošte cez webové stránky Yahoo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že sa stalo len pri pokuse odoslať mail cez Windows mail, ako keď príjem. Avšak, keď si ju na mail dostane uviazli v priečinku Pošta na odoslanie a potom nemôže urobiť nič, ale sám poslať mail. Je to vyriešiť sama, ale nakoniec jeho trochu bolesti pri pokuse odoslať mail so všetkými stupňa naliehavosti! Používam Norton Internet Security 2007, ale podozrenie, že v priamom prenose aktualizácií urobila niečo kriminálny? A áno môžem dostať na Yahoo Mail žiadny problém ...... ak sa budem držať aj naďalej s ich zaslanie priamo z YM. |
|
| |||
| |||
| Ste pomocou Windows Live Mail alebo Outlook Express?
|
| |||
| |||
| OK, som našiel problém Prejsť na Norton Internetová prezentácia tu a to, ako to hovorí http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Mám vypnutý Nortons skenovanie odchádzajúcich e-mailov. Je doesnt páči a hovorí 'Fix hned', ale som zvyknutý! : P na to! |
|
| |||
| |||
| Mali by ste spustiť nástroj z Internet Exploreru? Akú verziu Norton máte? Je to pracovný keď teraz?