![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben PC'de işletim sistemi olarak Windows Vista Premium ve Windows Mail var. Son zamanlarda, bu e-posta yoluyla göndermeye çalışıyor () bu elde Yahoo hesabını kullanarak: Sunucunuz bağlantıyı beklenmeyen şekilde sonlandırıldı vardır. Bu sunucu sorunları, ağ sorunları veya etkinlik uzun bir süre yer için Olası neden olur. Konu 'Re: ne olursa olsun', Hesap: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Sunucu: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Bağlantı Noktası: 25, Güvenli (SSL): Hayır, Soket Hatası: 10053, Hata Numarası: 0x800CCC0F Indirebilirsiniz posta ok ve internet iyi görünüyor. teşekkürler Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben giden isteği engelleyen güvenlik paketi tahmin ediyorum. Atın güvenlik engelleyici ve e-posta göndererek, bu işliyor mu? Eğer bunun ardından engelleyici's bilinen yazılım listesinden Windows Mail kaldırmak, tekrar, bu engelleyici çıkarmak başka bir posta göndermek ve evet program izinlerini sıfırlayın.
| |||
| |||
| Doesnt yardım görünüyor. Aynı mesaj! Sadece son da başlamış oldu. Ince önce oldu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tamam ... Windows Mail oldukça .... geneldir ne Posta Programı nedir? Windows Live Mail anlamı var mı? Kullanmak Antivirus Ne yaparsınız? Kullanmak Güvenlik Duvarı Ne yaparsınız?
|
| |||
| |||
| Üzgünüm ... Bir şey daha var ... E-posta için Yahoo web sitesi üzerinden alabilir miyim?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Seems sadece zaman alıcı daha Windows posta ile posta göndermeye çalışıyor olması. Ancak, siz gönderin, posta ve giden kutusu ve takılıyor sonra cant her şeyi yaparım, ama sadece e-posta gönderebilirsiniz. Bu sonuçta ama kendisi çözmek bir ağrı ve biraz zaman aciliyet derecesi ile herhangi bir posta göndermeye çalışıyor! Norton Internet Security 2007 kullanmak ancak şüpheli olduğu canlı güncelleştirmeleri şey çirkin yaptı? Eğer ben doğrudan YM da gönderme ile sopa devam edecektir Ve evet Yahoo Mail ...... sorun alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Windows Live Mail ya da Outlook Express kullanıyor musunuz?
|
| |||
| |||
| Tamam, sorunu buldum Norton Websitesi için buraya gidin ve yapmak olarak açıkladı http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Ben Nortons giden e-posta tarama kapattık. It gibi doesnt ve 'düzeltme' ama alışkanlık diyor! : P bu! |
|
| |||
| |||
| Internet Explorer araç çalışıyor muydu? Var kuzey hangi sürümünü mi? Bu da şu an çalışıyor?
![]() |
|
| Bookmarks |