![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене Windows Vista Premium якості ОС на моєму комп'ютері і Windows Mail. Останнім часом при спробі відправити листи через нього (за допомогою Yahoo мій рахунок) я отримую це: Ваше було несподівано перервано сервером з'єднання. Можливими причинами цього є сервер, збої мережі або тривалий відсутність активності. Тема 'Re: Whatever', Обліковий запис: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Сервер: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Протокол: SMTP, Порт: 25, Захист (SSL): Ні, Помилка сокета: 10053, Код помилки: 0x800CCC0F Схоже, для завантаження OK пошти та Інтернету в порядку. спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, ваш пакет безпеки блокує вихідні прохання. Залиште свій блокують безпеки і спробувати відправити пошту, він працює? Якщо це вона потім видалити Windows Mail з відомого списку програмних вікон, поклав вікон резервного копіювання, відправити пошту та іншу програму скидання дозволів Так.
| |||
| |||
| Doesn't здатися на допомогу. Ті ж старі повідомлення! Це тільки здається, почали робити це в останній час. Було добре раніше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ... Windows Mail досить загальний .... Яка ваша поштова програма? Ви маєте на увазі Windows Live Mail? Який Антивірус ви використовуєте? Що Firewall ви користуєтеся?
|
| |||
| |||
| Sorry ... ще одна річ ... Чи можете ви отримати у вашій поштою через веб-сайт Yahoo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Здається, що тільки при спробі відправити пошту через Windows Mail, ніж при отриманні. Однак, коли ви посилаєте його, майже застряє в папку "Вихідні", а потім ви косяк робити нічого, але тільки відправити поштою. Це не вирішить сам, але врешті-решт свою трохи біль при спробі відправити пошту з будь-яким ступенем терміновості! Я використовую Нортон Internet Security 2007, але підозрюю, що жити оновлень зробив щось огидне?! І так я можу отримати до Yahoo Mail ніяких проблем ...... якщо так буде тривати, я буду вірною відправкою безпосередньо від ЮМ. |
|
| |||
| |||
| Чи ви вже Windows Live Mail або Outlook Express?
|
| |||
| |||
| ОК, я виявив, проблема Зайдіть на вебсайт тут Нортона і зроби, як він каже http://service1.symantec.com/SUPPORT...01060516275506
|
| |||
| |||
| Я Nortons відключити сканування вихідних повідомлень. Він doesn't як він і каже: "Фікс зараз", але я звичку!! : P до неї! |
|
| |||
| |||
| Ви запустити програму з Internet Explorer? Яка версія Нортона у вас є? Вона працює, хоча зараз?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога за умовчанням в Windows Mail | ptfitzy | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 12 серпня 2009 08:51 |
| Маленька, але дуже дратує E.mail проблема | bizziowen | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 7 лютого 2009 09:14 |
| Пошта Windows не вдалося завантажити один поштовий | windows3001 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 18 жовтня 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 20 серпня 2008 14:42 |
| Yahoo Mail проблема | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 8 грудня 2007 13:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |