![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Да благодаря ти! Той беше Нортън ....... ако ти кажа, че да не се сканират изходяща поща тогава поща просто whistles чрез изключване и до къде. Ако сте telll го сканира изходящите съобщения, а отстрани "прекъсване защита", така че тя doeasnt "прекъсване", тя все още изглежда да мине през OK. Благодаря за помощта. Да имам ли Север 2007. Първи малко disillusioned ...... с този за 2005 г. издание бе справедливо по-малко рестриктивни; Vista е достатъчно лошо, тъй като е без haveing НРС 2007 като някой стар леля ви казва какво може и арго правя през цялото време! Можеш да кажеш аз съм кокошка pecked! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ММО Нортън не си струва като се инсталира, да не говорим за плащанията за ... Има изобилие на свободен софтуер, който ще направи много по-добра работа и да използвате много по-малко ресурси правиш така ... Наистина не мога да видя коя да е точка в имащи изходящи сканиране включен иначе ..... освен ако не изпращате вируси.
|
| |||
| |||
| Пъшка! Изглежда, за да се върне отново в пълния смисъл на думата, независимо дали съм неспособен Нортън на изходящите имейл сканиране или не, получавам следната грешка, когато изпращането на имейли с Windows Mail (който е конфигуриран да ми Yahoo имейл addy): Вашият сървър неочаквано прекратява връзката. Възможни причини за това са проблеми на сървъра, мрежови проблеми или продължителен период на бездействие. Относно "Re: 267394", профил: "pop.mail.yahoo.co.uk", Server: "smtp.mail.yahoo.co.uk", Протокол: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Не, Socket Грешка: 10053, грешка номер: 0x800CCC0F Има ли някакви промени, които могат да бъдат направени в рамките на Windows Mail? Едно нещо, което също да забележите, че докато изпратен имейл остава в Изходящи изглежда да "фал" до получаването на имейл също. |
|
| |||
| |||
| Явно това, което се случва е, че Нортън се завинаги да се сканира за електронна поща и Yahoo сървъра не може да бъде труда да чакаме толкова тя се затваря на връзката. Не мисля, че има някаква adjustements, които могат да бъдат направени в Live Mail. Но вие трябва да бъдете в състояние да деактивирате Север Email Сканиране ... Може да опитате tempoarily блокирането Север и опитвам. Или просто я деинсталирате напълно и след това инсталиране на свободни алтернативни товари, което е по-добре, отколкото Север. Нещо като AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| АЗ имам използван AVG на другия ми компютър. Когато изключите НРС 2007 (непослушен намесва Softrware!) Просто отидете възлизам той контролния панел и деинсталиране на EXE файл, този там? Ще отида и попитайте за цената на AVG макар Чух ви да получите безплатно? (защитната стена / антивирусна т.н.) |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да пуснете Север Removal Tool друго тя обича да оставят купища боклуци след себе си. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG е достъпен в свободна версия и тя е много добра. Изтегляне на връзката http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Вие също ще искат да се получи като защитната стена AVG не включва един като Нортън направи. Някои добри безплатни защитни стени са:Предлагам да използвате ZoneAlarm А ръководството на разбирането и използването на защитни стени могат да бъдат намерени тук.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Несъмнено АЗ didnt прочетете нашата публикация във времето! Изтрита Север от контролния панел ...... добра чао и сбогом! Имате ли все още да използвате Север отстраняване програма? Най-накрая инсталирана AVG и Commodo Firewall про ......... и Windows Mail все още блокира изходящите имейл! Въпреки това тя не евентуално изпращане на имейл, ако сте близо тогава поднови WM. Да не би да е само на връзката със сървъра, или бъг в софтуера? Признай, че е започнала да го прави това чудо, ако един от Microsofts много чудесни прозорци актуализации е малко прекалено сигурността в съзнание? |
|
| |||
| |||
| Вие трябва да работите с Нортън Removal Tool. Север е известен с оставяйки след себе си вървят услуги. Също така вижте тук. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Имам полу-решен въпросът с малко промяна на имейл акаунт по подразбиране на Windows Mail. Тя беше на Yahoo, че е efault имейл акаунт и имейл бе блокиран, когато го е изпратил. Като имам конфигуриран ми googlemail сметка, че вече са заложили, че като основен имейл адрес! Знам, че това означава да използвате различен имейл адрес, но ей поне аз да изпращате имейл с WM. |
|
| |||
| |||
| Това се прави интересно четене http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx но ми е ISP tiscali и те не са включени! |