menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Problém s Windows Mail

Reply

Thread Nástroje
Old 29.února 2008, 13:21
Dárce Skupina

Default Problém s Windows Mail

Ano, děkuji!

Bylo Norton ....... pokud si říct, že není k prohledávání odchozí pošty pak poštu jen pomocí píšťalky a jeho vypnutí, aby kdekoli. Pokud jste telll ji scan odchozích e-mailů, ale odstranit 'čas mimo ochranu' tak, aby doeasnt 'čas', stále se zdá projít ok.

Díky za pomoc.

Ano, mám Norton 2007. Prípravné trochu rozčarovaný s tímto ...... vydání z roku 2005 byla reálná méně restriktivní; Vista je dost zlé, protože je bez haveing NIS 2007 jako nějaká stará teta ti, co můžete udělat převýšení a po celou dobu!

Můžete říci, jsem nosnici pantoflem!
Old 29.února 2008, 13:26
Moderátor skupiny

IMO Norton nestojí mají nainstalované, natožpak platit za ...

Existuje spousta free software, který bude dělat mnohem lepší práci a používat mnohem méně zdrojů, tak ...

Nemůžu opravdu vidět každém místě s pasivním skenování zapnutđ stejně ..... pokud jste odesílání viry.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 16 března 2008, 15:15
Dárce Skupina

Zasténání!

Zdá se, že opět velmi silně, ať už jsem to vypnout Norton skenování odchozích e-mailem, nebo ne, dostanu následující chybu, když odesílání e-mailů přes Windows Mail (který je konfigurován tak, aby můj e-mail Yahoo Addy):

Váš server byl neočekávaně ukončil připojení. Možné příčiny tohoto serveru patří problémy, problémy se sítí nebo dlouhá doba nečinnosti. Předmět 'Re: 267394', Účet: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F

Existují nějaké úpravy, které mohou být v programu Windows Mail? Jednu věc jsem také všimnout, že i když poslal e-mail zůstává ve složce Pošta k odeslání se zdá, že 'faul' po obdržení e-mailu také.
Old 17 března 2008, 07:10
Moderátor skupiny

Myslím, že to, co se děje je, že je s ohledem Norton navždy skenovat poštu a Yahoo server nelze obtěžoval čekat tak uzavře spojení.

Nemyslím, že existuje adjustements, které mohou být v Live Mail.

Ale měli byste být schopni vypnout Norton Email Skenuji ... Mohli byste zkusit tempoarily vypnutím Norton a zkouším.

Nebo jen odinstalovat a nainstalovat plně bezplatné náhradní zátěží, která je lepší než Norton.

Něco jako AVG

Old 17 března 2008, 10:47
Dárce Skupina

Mám používá AVG na moje další PC. Když zakázat NIS 2007 (Naughty by zasahoval Softrware!) I cucáka tot ten ovládací panel a odinstalovali exe souboru to je tam? Musí jít a informovat se o náklady na AVG když jsem slyšel můžete dostat zdarma? (firewall / antivirus atd.)
Old 17 března 2008, 15:05
Moderátor skupiny

Musíte spustit Norton Nástroj pro odstranění, protože jinak to rád dovolené zatížení junk pozadu.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG je k dispozici ve verzi zdarma, a to je velmi dobrá.
Stáhnout http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Ty budou také chtít získat jako firewall AVG nezahrnuje Norton něco udělal.
Některé dobré zdarma firewallů jsou tyto:Doporučuji vám použít ZoneAlarm

A tutorial o pochopení a použití firewallů lze nalézt tady.

Old 17 března 2008, 15:36
Dárce Skupina

Připusťme I didnt číst naše místo v čase! Zrušen Norton z ovládacího panelu ...... sbohem a sbohem! Mám ještě používat Norton odebrání programu? Nakonec jsem nainstalován AVG a Commodo ......... a firewall pro Windows Mail stále blokuje odchozí e-mail! Přesto se nakonec odeslat e-mail, pokud jste v blízkosti pak znovuotevřít WM. Mohl by to být právě připojení k serveru nebo chyba v software? Přiznávám, že začala dělat tak divit, když jeden z Microsofts mnoho skvělé aktualizací systému Windows je trochu příliš vědomé bezpečnosti?
Old 17 března 2008, 15:48
Moderátor skupiny

Měli byste se ještě spustit Nástroj pro odstranění Norton. Norton je známý pro opuštění za chod služby.

Viz též zde. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old 18 března 2008, 14:42
Dárce Skupina

Mám semi-vyřešen problém jen změnou výchozího e-mailového účtu ve Windows mail. Byl to člověk, který byl efault e-mailový účet a e-mail byl blokován, pokud jste ji odeslal. Jak jsem již nakonfigurováno googlemail můj účet, jsem nastavit, aby jako výchozí e-mailovou adresu! Vím, že to znamená, pomocí jiné e-mailové adresy, ale hej atleast mohu zaslat e-mailem pomocí WM.
Old 18 března 2008, 14:49
Dárce Skupina

To také dělá zajímavé čtení

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

Ale můj ISP je tiscali a nejsou uvedeny!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.