![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ano, děkuji! Bylo Norton ....... pokud si říct, že není k prohledávání odchozí pošty pak poštu jen pomocí píšťalky a jeho vypnutí, aby kdekoli. Pokud jste telll ji scan odchozích e-mailů, ale odstranit 'čas mimo ochranu' tak, aby doeasnt 'čas', stále se zdá projít ok. Díky za pomoc. Ano, mám Norton 2007. Prípravné trochu rozčarovaný s tímto ...... vydání z roku 2005 byla reálná méně restriktivní; Vista je dost zlé, protože je bez haveing NIS 2007 jako nějaká stará teta ti, co můžete udělat převýšení a po celou dobu! Můžete říci, jsem nosnici pantoflem! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO Norton nestojí mají nainstalované, natožpak platit za ... Existuje spousta free software, který bude dělat mnohem lepší práci a používat mnohem méně zdrojů, tak ... Nemůžu opravdu vidět každém místě s pasivním skenování zapnutđ stejně ..... pokud jste odesílání viry.
|
| |||
| |||
| Zasténání! Zdá se, že opět velmi silně, ať už jsem to vypnout Norton skenování odchozích e-mailem, nebo ne, dostanu následující chybu, když odesílání e-mailů přes Windows Mail (který je konfigurován tak, aby můj e-mail Yahoo Addy): Váš server byl neočekávaně ukončil připojení. Možné příčiny tohoto serveru patří problémy, problémy se sítí nebo dlouhá doba nečinnosti. Předmět 'Re: 267394', Účet: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F Existují nějaké úpravy, které mohou být v programu Windows Mail? Jednu věc jsem také všimnout, že i když poslal e-mail zůstává ve složce Pošta k odeslání se zdá, že 'faul' po obdržení e-mailu také. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to, co se děje je, že je s ohledem Norton navždy skenovat poštu a Yahoo server nelze obtěžoval čekat tak uzavře spojení. Nemyslím, že existuje adjustements, které mohou být v Live Mail. Ale měli byste být schopni vypnout Norton Email Skenuji ... Mohli byste zkusit tempoarily vypnutím Norton a zkouším. Nebo jen odinstalovat a nainstalovat plně bezplatné náhradní zátěží, která je lepší než Norton. Něco jako AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám používá AVG na moje další PC. Když zakázat NIS 2007 (Naughty by zasahoval Softrware!) I cucáka tot ten ovládací panel a odinstalovali exe souboru to je tam? Musí jít a informovat se o náklady na AVG když jsem slyšel můžete dostat zdarma? (firewall / antivirus atd.) |
|
| |||
| |||
| Musíte spustit Norton Nástroj pro odstranění, protože jinak to rád dovolené zatížení junk pozadu. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG je k dispozici ve verzi zdarma, a to je velmi dobrá. Stáhnout http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Ty budou také chtít získat jako firewall AVG nezahrnuje Norton něco udělal. Některé dobré zdarma firewallů jsou tyto:Doporučuji vám použít ZoneAlarm A tutorial o pochopení a použití firewallů lze nalézt tady.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Připusťme I didnt číst naše místo v čase! Zrušen Norton z ovládacího panelu ...... sbohem a sbohem! Mám ještě používat Norton odebrání programu? Nakonec jsem nainstalován AVG a Commodo ......... a firewall pro Windows Mail stále blokuje odchozí e-mail! Přesto se nakonec odeslat e-mail, pokud jste v blízkosti pak znovuotevřít WM. Mohl by to být právě připojení k serveru nebo chyba v software? Přiznávám, že začala dělat tak divit, když jeden z Microsofts mnoho skvělé aktualizací systému Windows je trochu příliš vědomé bezpečnosti? |
|
| |||
| |||
| Měli byste se ještě spustit Nástroj pro odstranění Norton. Norton je známý pro opuštění za chod služby. Viz též zde. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Mám semi-vyřešen problém jen změnou výchozího e-mailového účtu ve Windows mail. Byl to člověk, který byl efault e-mailový účet a e-mail byl blokován, pokud jste ji odeslal. Jak jsem již nakonfigurováno googlemail můj účet, jsem nastavit, aby jako výchozí e-mailovou adresu! Vím, že to znamená, pomocí jiné e-mailové adresy, ale hej atleast mohu zaslat e-mailem pomocí WM. |
|
| |||
| |||
| To také dělá zajímavé čtení http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx Ale můj ISP je tiscali a nejsou uvedeny! |