![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι ευχαριστώ! Ήταν το Norton ....... αν πείτε ότι δεν σαρώσει το εξερχόμενο ταχυδρομείο, στη συνέχεια το μόνο σφυρίχτρες μέσω ταχυδρομείου και η μετάβαση σε οπουδήποτε. Αν telll να σαρώσει εξερχόμενου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά η αφαίρεση 'time out προστασία », έτσι ώστε να doeasnt" time out ", φαίνεται πάντοτε να περάσει μέσα από το ok. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ναι έχω έχεις Norton 2007. Getting λίγο απογοητευμένος με αυτή την έκδοση του 2005 ...... ήταν δίκαιη λιγότερο περιοριστικά? Vista είναι άσχημο, δεδομένου ότι δεν haveing NIS 2007 όπως κάποιες παλιές θεία σας ενημερώνει τι μπορείτε να κάνετε επίκλισης και όλη την ώρα!!!! Μπορείτε να πείτε ότι είμαι κότα pecked! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΙΜΟ, το Norton δεν αξίζει έχοντας εγκαταστήσει, πόσο μάλλον για την καταβολή ... Υπάρχουν πολλές δωρεάν λογισμικό που θα κάνει μια πολύ καλύτερη δουλειά και να χρησιμοποιούν πολύ λιγότερους πόρους κάτι τέτοιο ... Δεν μπορώ να το βλέπω κάθε σημείο που έχει τα εξερχό σάρωσης ενεργοποιημένη έτσι κι αλλιώς ..... Εάν δεν θέλετε να στείλετε ιούς.
|
| |||
| |||
| Βογγητό!! Φαίνεται να είναι και πάλι με μια εκδίκηση, είτε να απενεργοποιήσω το Norton του εξερχόμενου email σάρωση ή μη, να πάρω το εξής μήνυμα λάθους, όταν η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Windows Mail (η οποία έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μου το Yahoo email addy): Ο διακομιστής σας έχει τερματιστεί απροσδόκητα τη σύνδεση. Πιθανές αιτίες για αυτό το διακομιστή περιλαμβάνονται προβλήματα, τα προβλήματα του δικτύου, ή μια μακρά περίοδο αδράνειας. Subject 'Re: 267394', Λογαριασμός: 'pop.mail.yahoo.co.uk », Server:' smtp.mail.yahoo.co.uk ', Πρωτόκολλο: SMTP, Θύρα: 25, Secure (SSL): Οχι, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F Υπάρχουν οποιεσδήποτε προσαρμογές που μπορούν να γίνουν εντός του Windows Mail; Αυτό που, επίσης, ότι, ενώ έστειλε το μήνυμα παραμένει στο φάκελο εξερχόμενων για να φαίνεται "φάουλ" μέχρι την παραλαβή του email και εγώ. |
|
| |||
| |||
| Μάλλον αυτό που συμβαίνει είναι ότι το Norton αναλαμβάνει να σαρώσει τα πάντα και το Yahoo mail server δεν μπορεί να τον κόπο να περιμένουμε μέχρι το κλείσιμο της σύνδεσης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία προσαρμογές που μπορούν να γίνουν στο Live Mail. Αλλά θα πρέπει να μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Norton Email Scanning ... Μπορείτε να δοκιμάσετε tempoarily απενεργοποίηση Norton και προσπαθούμε. Ή απλώς απεγκαταστήσετε πλήρως και κατόπιν να εγκαταστήσετε μια ελεύθερη εναλλακτική λύση, που είναι καλύτερο από το Norton φορτία. Κάτι σαν AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Έχω AVG χρησιμοποιείται για τις άλλες μου υπολογιστή. Όταν απενεργοποιείτε τη ΝΑΚ 2007 (άτακτος Διαταραχή Softrware!) Θα πήγαινε σ 'αυτή πίνακα ελέγχου και uninstall το exe αρχείο thats εκεί; Να πάει και να μάθει για το κόστος της AVG αν και έχω ακούσει ότι μπορείτε να λάβετε δωρεάν;; (firewall / antivirus, κλπ.) |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να τρέξετε το Norton Removal Tool όπως αλλιώς θέλει να αφήσει πίσω ένα σωρό σκουπίδια. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG είναι διαθέσιμο σε μια δωρεάν έκδοση και είναι πολύ καλό. Download link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Θα ήθελα επίσης να λάβετε ένα τείχος όπως AVG δεν περιλαμβάνει μία όπως το Norton έκανε. Μερικές καλές δωρεάν firewalls είναι οι εξής:Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το ZoneAlarm Ένα φροντιστήριο στην κατανόηση και χρήση μπορούν να βρεθούν εδώ.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Βεβαίως I didn't διαβάστε μας μετά το χρόνο! Διαγράφεται από το Norton πίνακα ελέγχου ...... Αντίο και αντίο! Να έχω ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Norton απομάκρυνση πρόγραμμα; Τελικά εγκαταστήσει AVG Commodo και firewall pro ......... και Windows Mail ακόμα μπλοκ εξερχόμενων e-mail! Ωστόσο, τελικά η αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν έχετε κλείσει τότε ξανανοίξει WM. Θα μπορούσε να είναι μόνο η σύνδεση με το διακομιστή ή ενός σφάλματος στο λογισμικό; Παραδέξου το έχει μόλις αρχίσει το κάνουμε, ώστε αναρωτιέμαι αν μία από Microsofts πολλά υπέροχα παράθυρα ενημερώσεις που είναι λίγο πολύ ασφάλεια συνειδητή; |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να εξακολουθεί να τρέχει το Norton Removal Tool. Το Norton είναι διαβόητη για αφήνοντας πίσω τη λειτουργία των υπηρεσιών. Επίσης, δείτε εδώ. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Έχω ημι-επιλυθεί το ζήτημα μόνο από την τροποποίηση των προκαθορισμένων λογαριασμό email στο Windows mail. Ήταν που ήταν το yahoo efault λογαριασμό email και το email ήταν να παρεμποδίζεται κάθε φορά που θα σας αποσταλεί. Όπως έχουν διαμορφωθεί googlemail υπόψη μου, τώρα που έχω ότι ως την προεπιλεγμένη διεύθυνση email! Ξέρω ότι μέσα, χρησιμοποιώντας μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά hey atleast μου να στείλετε email χρησιμοποιώντας WM. |
|
| |||
| |||
| Αυτό καθιστά επίσης ενδιαφέρουσα ανάγνωση http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx αλλά μου ISP είναι Tiscali και δεν αναφέρονται! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Με το Windows Mail Προεπιλογές | ptfitzy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 12 Αυγ 2009 08:51 |
| Μικρό, αλλά πολύ ενοχλητικό πρόβλημα e.mail | bizziowen | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 7 Φεβ 2009 09:14 |
| Αλληλογραφία των Windows μπορεί να μην φορτώνεται Ένας Email | windows3001 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 18 Οκτ 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Yahoo mail πρόβλημα | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 8 Δεκ. 2007 13:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |