![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da hvala vam! To je bio Norton ....... ako kažem da ne bi skenirati inostranstvo poštom onda samo zvizdaljkama putem pošte i njene do kuda. Ako telll ga skenirati e-pošte za inostranstvo, ali ukloniti vrijeme vanjska zaštita 'tako da doeasnt' vremena ', čini se da on još uvijek prolaze kroz redu. Hvala za sve vaše pomoći. Da sam dobio Norton 2007. Getting malo deziluzioniranih s ovim ...... izdanje iz 2005 je bio fer manje restriktivan; Vista je dosta loše, jer je bez haveing NIS 2007 kao neka stara tetka govorim vam ono što mogu i ne mogu učiniti sve vrijeme! Možete reći da sam kokoš pecked! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO Norton nije vrijedno imati instalirano, a kamoli plaćaju za ... Ima obilje od slobodan softver koji će napraviti puno bolje i koriste mnogo manje resursa tome ... Ja stvarno ne mogu vidjeti u bilo kojem trenutku nakon što je Izlazni pretražna uključen anyway ..... osim ako se slanjem virusa.
|
| |||
| |||
| Uzdiše! Čini se da se ponovno s odmazde, da li sam onemogućiti Norton's Izlazni skeniranja e-pošte ili ne, JA dobiti slijedeće greška, kad šalje putem e-pošte za Windows Mail (koja je konfigurirana tako da mom Addy Yahoo e-poštom): Poslužio je neočekivano prekinuta veza. Mogući razlozi za to uključuju poslužitelju problema, problema s mrežom ili dugi period neaktivnosti. Subject 'Re: 267394', Account: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F Ima li kakvih prilagodbe koje mogu biti izrađene u okviru Windows Mail? Jedna stvar sam također primijetiti da, dok je poslao e-pošte ostaje u outbox čini 'prljavo' up primanje e-pošte previše. |
|
| |||
| |||
| I pogodite što se događa je da je Norton vodeći zauvijek skeniranja e-pošte i Yahoo poslužitelj ne može se čekati smeta tako da zatvara vezu. JA dont 'misliti ima je bilo koji adjustements koji mogu biti u Live Mail. Ali ti bi trebao biti u mogućnosti to onesposobiti Norton Email Scanning ... Mogli biste pokušati tempoarily onemogućivanju Norton i težak. Ili samo deinstalirajte ga i onda instalirati potpuno besplatna alternativa koja je bolja od hrpe Norton. Nešto poput AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Imam koristi AVG na moj drugi PC. Kada onemogućite NIS 2007 (nestašan messanja Softrware!) JA pravedan otiđite tot on Control Panel i deinstalirati taj exe file tamo? Ići će i raspitivati se o cijeni od AVG iako sam čuo možete dobiti besplatno? (firewall / protuvirusne itd.) |
|
| |||
| |||
| Morate pokrenuti Norton Removal Tool kao inače voli da ga ostavite iza hrpe junk. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG je dostupna u slobodnoj verziji i to je jako dobro. Download link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Također ćete želite dobiti vatrozida kao AVG nije uključena kao jedan Norton učinio. Neki dobar free firewall su:Predlažem da koristite ZoneAlarm A tutorial na razumijevanje i korištenje firewall svibanj biti pronađen ovdje.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dodusse JA nije pročitajte naše post na vrijeme! Izbrisano Norton iz upravljačke ploče ...... zbogom i zbogom! Da li još uvijek imate na korištenje Norton uklanjanje programa? I napokon instaliran AVG firewall pro i Commodo ......... i Windows Mail blokira odlazne e-pošte i dalje! No on ne eventualno poslati poštu ako zatvorite WM ponovo ga otvorite. Mogao je biti pravedan povezivanje to poslužitelj ili grešku u softveru? Priznajte da je to počelo tek toliko pitaju je li jedan od mnogih prekrasnih Microsofts Windows ažuriranja se malo previše svjesni sigurnosti? |
|
| |||
| |||
| Trebali biste uvijek pokrenuti Norton Removal Tool. Norton je ozloglašen za ostavljajući iza trčanje usluge. Također pogledajte ovdje. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Imam poluautocestama riješi pitanje koje samo mijenja zadani račun e-pošte za Windows Mail. Bilo je Yahoo koji je bio efault račun e-pošte i e-mail se blokira svaki put kada je poslana. Kao što sam konfigurira googlemail moj račun, moram sad to postaviti kao zadani e-mail adresu! Znam to znači da koristite neku drugu adresu e-pošte, ali hej atleast ne mogu poslati poruku e-pošte pomoću WM. |
|
| |||
| |||
| Ovo također čini zanimljiv čitanje http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx ali je moj ISP Tiscali i one nisu na popisu! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć oko Windows Mail Zadano | ptfitzy | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 12. kolovoz 2009 08:51 |
| Mala, ali vrlo peckav problem e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 7. veljača 2009 09:14 |
| Windows Mail ne može učitati Jedan Email | windows3001 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 18. listopad 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 20. kolovoz 2008 14:42 |
| Yahoo mail problem | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 8. prosinac 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |