kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Probléma a Windows Mail

Reply

Téma eszközök
Old Február 29, 2008, 13:21
Donor Group

Default Probléma a Windows Mail

Igen köszönöm!

Ez volt a Norton ....... ha azt mondja, hogy nem Beolvasásra kimenő mailt, akkor az e-mail útján csak füttyent és ki bárhonnan. Ha telll azt, hogy átvizsgálja a kimenő e-maileket, de vegye ki a "time out védelem", hogy doeasnt "időt", mégis úgy tűnik, hogy továbbra is ok.

Köszönöm a segítséget.

Igen, van a Norton 2007. Ismerkedés kicsit kiábrándult ennek ...... A 2005-ös kiadás volt tisztességes, kevésbé korlátozó, Vista elég, mert nem haveing NIS 2007, mint valami régi nagynénjét mondom, hogy mit lehet és vidám hogy minden az idő!

Megmondhatja Én tyúk pontozott!
Old Február 29, 2008, 13:26
Moderátor Csoport

IMO Norton nem érdemes figyelembe telepítve, nem is beszélve fizet ...

Van sok ingyenes szoftver, ami nem sokkal jobb munkát és használata sokkal kevesebb forrás erre ...

Én nem igazán látok semmi értelme annak a kimenő szkennelés fordult anyway ..... hacsak nem küldenek vírusok.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Március 16, 2008, 15:15
Donor Group

Felnyögött!

Úgy tűnik, hogy újra a bosszú, hogy én disable Norton a kimenő e-mail beolvasás vagy nem, ÉN kap a következő hiba, amikor e-mailek küldésére via Windows Mail (amely úgy van beállítva, hogy Yahoo email addy):

A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Lehetséges okai közé tartozik a szerver problémák, a hálózati problémák, vagy a hosszú ideig tartó inaktivitás. Subject 'Re: 267394', Fiók: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Kiszolgáló: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokoll: SMTP, Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Socket Error: 10053, Hibaszám: 0x800CCC0F

Vannak olyan kiigazítást, amely lehet a Windows Mail? Egy dolgot én is észre, hogy miközben az elküldött e-mail a Kimenõ mappában marad, úgy tűnik, hogy "mocskos" a fogadó e-mail is.
Old Március 17, 2008, 07:10
Moderátor Csoport

Azt hiszem, mi is történik az, hogy a Norton van örökre olvasni az e-mail és a Yahoo kiszolgáló nem zavarta, hogy megvárja, így megszünteti a kapcsolatot.

Nem hiszem, hogy van-e adjustements tehető a Live Mail.

De meg kell tenni, hogy letiltja a Norton Email Beolvasás ... Megpróbálhatja tempoarily kikapcsolni Norton és kipróbálni.

Vagy csak akkor távolítsa el, majd telepítse teljesen ingyenes alternatíva, ami jobb, mint a Norton betölti.

Valami ilyesmi AVG

Old Március 17, 2008, 10:47
Donor Group

Nekem van használt AVG én más PC. Ha letiltja a NIS 2007 (Naughty zavaró Softrware!), Csak akkor megy tot vezérlőpultba, és távolítsa el az exe fájlt amit ott? Megyek és megkérdezem a költsége AVG bár hallottam már lehet kapni ingyen?? (tűzfal / antivírus stb)
Old Március 17, 2008, 15:05
Moderátor Csoport

Meg kell futtatni a Norton Removal Tool, mint egyébként, hogy szereti a szabadságot rengeteg szemét mögött.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG elérhető egy ingyenes változat, és ez nagyon jó.
Download link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Azt is szeretnénk, hogy a tűzfal az AVG nem tartalmaz egyetlen hasonló Norton tette.
Néhány jó ingyenes tűzfal a következők:Azt javasoljuk, hogy használja a ZoneAlarm

A bemutató a megértés és a tűzfalak segítségével meg lehet találni itt.

Old Március 17, 2008, 15:36
Donor Group

Igaz én didnt olvassa el postán az időben! Törölt Norton a Vezérlőpultról ...... Good bye, és veled! Úgy van, hogy a Norton eltávolítása programot? Végre telepített AVG és commodo firewall pro ......... és a Windows Mail is blokkolja a kimenő e-mailben! Ez azonban végül az e-mail üzenetet küld, ha szoros akkor újranyithatónak WM. Lehet, hogy ez csak a kapcsolat a szerverrel, vagy hiba történt? Ismerd meg ezt csak úgy kezdődött csoda, ha az egyik Microsofts sok csodálatos Windows frissítéseit is egy kicsit túl biztonsági tudatos?
Old Március 17, 2008, 15:48
Moderátor Csoport

Te még mindig fut a Norton Removal Tool. Norton a hírhedt elhagyása mögött futó szolgáltatásokat.

Lásd még itt. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old Március 18, 2008, 14:42
Donor Group

Én félig megoldani a problémát csak a változó az alapértelmezett e-mail fiók Windows mail. Azt, hogy a Yahoo efault e-mail fiók és e-mail is elakadhat, amikor elküldtem. Mint már beállítva én googlemail figyelembe, már most meg, hogy az alapértelmezett e-mail címét! Tudom, hogy ez azt jelenti, meg egy másik e-mail címet, de hé atleast tudok küldeni e-mail segítségével WM.
Old Március 18, 2008, 14:49
Donor Group

Ez szintén érdekes olvasat

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

de a Tiscali internetszolgáltató van, és ezek nem szerepelnek!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség a Windows Mail alapértelmezései ptfitzy E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 12. augusztus 2009 08:51
Kicsi, de nagyon bosszantó probléma e.mail bizziowen E-mail, a VoIP és IM Vitalap 6 7. február 2009 09:14
A Windows Mail nem tudja betölteni egyik Email windows3001 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 18. október 2008 16:33
Windows Mail dfr200764 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 20. augusztus 2008 14:42
Yahoo mail probléma dfr200764 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 8. december 2007 13:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.