mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Problema su Windows Mail

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 29, 2008, 13:21
Donorų grupės

Taip, ačiū!

Jis buvo Norton ....... jei pasakys jis negali nuskaityti išvykstamąjį pašto tada paštu tik per švilpukus ir ne ten, kur. Jei telll jį nuskaityti išeinančių laiškų, bet panaikinti "Time Out apsauga", kad doeasnt "time out", jis vis dar atrodo, kad pereiti Gerai.

Dėkojame už jūsų pagalbą.

Taip, aš turiu Norton 2007. Kaip įsigyti šiek tiek nusivylė šiuo ...... 2005 m. leidimas buvo teisingas mažiau ribojančiomis; Vista yra pakankamai blogai, nes jis be haveing NIS 2.007 panašaus amžiaus kai teta pasakojo, ką galima ir cant do visą laiką!!

Galite pasakyti, aš višta pecked!
Old Vasaris 29, 2008, 13:26
Moderatorius Grupė

TJO Norton nėra verta įrengti, jau nekalbant apie mokėjimą už ...

Yra daug laisvos programinės įrangos, kurie bus padaryti kur kas geriau dirbti ir naudoti mažiau išteklių darydamas ...

I can't really see bet kuriuo atsižvelgdamas į užsienį skenavimo įjungtas vistiek ..... nebent jūs siunčiate virusai.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Kovas 16, 2008, 15:15
Donorų grupės

Stenēt!!

Atrodo, kad vėl su keršto, ar aš galiu išjungti Norton's išvykstamąjį skenavimas pašto adresas, ar ne, gaunu tokia klaida, kai siunčiant laiškus naudojant Windows Mail (kuris sukonfigūruotas taip, kad Yahoo pašto Addy):

Jūsų serveris netikėtai nutraukė ryšį. Galimos serverio konfigūracijos, problemos su tinklu ar ilgą laikotarpį neveiklumą. Subject 'Re: 267.394', Account: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Ne, Socket Error: 10.053, klaidos numeris: 0x800CCC0F

Ar yra kokių nors pakeitimų, kurie gali būti pateiktas per Windows Mail? Vienas dalykas, aš taip pat pastebėti, kad nors išsiųstas laiškas lieka Siunčiami atrodo "užteršto" iki gavimo paštu per.
Old Kovas 17, 2008, 07:10
Moderatorius Grupė

Manau, tai, kas vyksta, kad "Norton imasi amžinai nuskaitymo paštu ir Yahoo serverio negali būti bothered laukti, kad ji baigia ryšį.

Nemanau, kad yra kokių nors adjustements, kad gali būti padaryta Live Mail.

Bet tu turi galėti išjungti Norton Siųsti nuskaito ... Galite pabandyti išjungti tempoarily Norton ir bandyti.

Arba tiesiog pašalinkite jį visiškai ir įdiekite nemokama alternatyva, kad kroviniai yra geriau nei Norton.

Kažkas panašaus AVG

Old Kovas 17, 2008, 10:47
Donorų grupės

Aš naudoju AVG mano kiti PC. Išjungus NIS 2007 (Naughty trukdančių Softrware!) I just go tot jis Control Panel ir pašalinti exe failo thats ten? Turi eiti ir teirautis apie AVG kainą, nors aš girdėjau, galite ją gauti nemokamai? (firewall / antivirus ir tt)
Old Kovas 17, 2008, 15:05
Moderatorius Grupė

Jums reikia paleisti Norton Removal Tool, kaip kitaip jis mėgsta palikti apkrovų junk atsilieka.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG yra prieinama nemokama versija ir ji yra labai gera.
Download link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Jūs taip pat norite gauti kaip AVG nėra panašus į Norton užkardą ir padarė.
Įdomi nemokamai užkardos yra:Siūlyčiau naudoti ZoneAlarm

Suprasti ir naudoti ugniasienę pamoka gali būti nustatyta čia.

Old Kovas 17, 2008, 15:36
Donorų grupės

Žinoma I didnt perskaityti mūsų po laiko! Išbraukta Norton iš valdymo skydo ...... Good Bye ir atsisveikinimas! Man vis dar reikia naudoti Norton pašalinimo programą? Pagaliau įdiegta AVG ir commodo Firewall ......... ir Windows Mail dar blokuoja siunčiamus paštu! Tačiau ji galiausiai išsiųsti laišką, jei jūs uždarote tada vėl WM. Ar galima tiesiog prijungti prie serverio ar programinės įrangos klaida? Pripažinti, ji tik pradėjo daryti tai, kad stebuklu Microsofts daug puikių Windows naujinimus, jei viena yra šiek tiek per saugumo supranta?
Old Kovas 17, 2008, 15:48
Moderatorius Grupė

Jums vis tiek reikia paleisti Norton Removal Tool. Norton yra žinomi dėl paliekant veikti paslaugas.

Taip pat žiūrėkite čia. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old Kovas 18, 2008, 14:42
Donorų grupės

turiu pusiau išspręsta problema, tiesiog keisti numatytąjį pašto sąskaitą Windows Mail. Jis buvo Yahoo, kad buvo efault sąskaitos elektroninio pašto ir elektroninio pašto adresą buvo blokuojami kai jūs jį išsiuntė. Kaip man sukonfigūruoti savo Googlemail sąskaitą, aš dabar nustatyti, kad numatytasis pašto adresą! Aš žinau, tai reiškia, kad naudojant skirtingus elektroninio pašto adresą, bet hey atleast galiu siųsti elektroninius laiškus naudojant WM.
Old Kovas 18, 2008, 14:49
Donorų grupės

Tai taip pat yra įdomūs

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

bet mano ISP "Tiscali" ir jos nėra išvardytos!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.