mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Problēma ar Windows Mail

Reply

Thread Tools
Old Februāris 29, 2008, 13:21
Donors Group

Jā paldies!

Tas bija Norton ....... ja jums pateikt, ka nav skenēt izejošo pastu, tad pasta tikko svilpes caur un tās pretī kur. Ja jūs telll to skenēšanu ārzemju e-pastu, bet izņemt "Time Out aizsardzība", lai tā doeasnt "Time Out", tas joprojām šķiet, iet cauri ok.

Paldies visiem jūsu palīdzība.

Jā, es nonācu Norton 2007. Getting mazliet disillusioned šo ...... 2.005 izdevums bija taisnīga mazāk ierobežojoši; Vista ir slikti, jo tā ir bez haveing NIS 2.007, mazliet vecs tante stāsta jums to, ko varat un aprunāt darīt visu laiku!!

Jūs varat pateikt, es esmu vista pecked!
Old Februāris 29, 2008, 13:26
Moderator Group

IMO Norton nav vērts, kam uzstādītas, nemaz nerunājot maksājot par ...

Ir daudz bezmaksas programmatūru, kas darīs daudz labāku darbu un izmantot daudz mazāk resursu darot ...

Es nevaru tiešām redzēt jebkurā punktā, ņemot izejošo skenēšanas ieslēgts anyway ..... ja vien jūs sūtāt vīrusiem.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Marts 16, 2008, 15:15
Donors Group

Vaidēt!!

Šķiet, ka atkal ar atriebības, vai es atslēgt Norton's izejošā pasta skenēšanas vai ne, man šāds kļūdas, kad nosūtot e-pastu, izmantojot Windows Mail (kas ir konfigurēts manā Yahoo email Addy):

Jūsu serveris ir negaidīti pārtrauc savienojumu. Iespējamie iemesli var minēt servera problēmu, tīkla problēmas vai ilgstošas bezdarbības. Subjektu "Re: 267.394 ', Account:' pop.mail.yahoo.co.uk ', Server:' smtp.mail.yahoo.co.uk ', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): No, Socket Error: 10.053, Error Number: 0x800CCC0F

Vai ir kādas korekcijas, kas var veikt ar Windows Mail? Viena lieta, ko es arī to, ka, lai gan nosūtīt e-pastu paliek Izsūtne šķiet, ka 'netīrs' up saņemot e-pastu too.
Old Marts 17, 2008, 07:10
Moderator Group

Es uzminēt, kas notiek ir tas, ka Norton uzņemas uz visiem laikiem, lai skenētu pastu un Yahoo serveri nevar bothered gaidīt, lai tā aizveras savienojumu.

Es nedomāju, ka ir kāds adjustements, ko var veikt Live Mail.

Bet jums jābūt iespējai atslēgt Norton Email Scanning ... Jūs varētu mēģināt tempoarily invaliditāti Norton un mēģina.

Vai vienkārši atinstalēt to pilnībā un pēc tam instalēt bezmaksas alternatīvu, kas ir slodzes labāk nekā Norton.

Kaut ko līdzīgu AVG

Old Marts 17, 2008, 10:47
Donors Group

Man ir izmantoti AVG par manu citu datoru. Kad jūs atslēgt NIS 2007 (Naughty traucējošu Softrware!) Es tikai iet tot viņš vadības paneli un atinstalēt exe fails thats tur? Vai iet un noskaidrot par izmaksām AVG gan esmu dzirdējis, jūs varat saņemt to par velti? (firewall / antivirus uc)
Old Marts 17, 2008, 15:05
Moderator Group

Jums ir nepieciešams, lai palaistu Norton Removal Tool, jo pretējā gadījumā tas patīk atstāt slodzi junk aizmugurē.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG ir pieejama bezmaksas versija, un tas ir ļoti labs.
Download link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Jūs arī vēlaties saņemt ugunsmūri, kā AVG nav iekļauts tāds kā Norton izdarīja.
Dažas labas bezmaksas ugunsmūri ir:Mēs iesakām jums izmantot ZoneAlarm

Par sapratni un izmantot ugunsmūrus apmācība var atrast šeit.

Old Marts 17, 2008, 15:36
Donors Group

Protams I didn't izlasīt mūsu pastu laikā! Svītrots Norton no vadības paneļa ...... labi atā un atvadīšanās! Vai man vēl ir izmantot Norton pārcelšanās programmu? Es beidzot uzstādītas AVG un Commodo firewall pro ......... un Windows Mail joprojām bloķē izejošos e-pastu! Tomēr tas nav iespējams izsūtīt e-pastu, ja Jums tuvu tam jāatsāk WM. Vai tas būtu tikai savienojumu ar serveri vai kļūda programmatūru? Atzīst, ka sākusies tikai darot to tik brīnums, ja viens no Microsofts daudz brīnišķīgu Windows atjauninājumus tiek mazliet arī drošības apzinās?
Old Marts 17, 2008, 15:48
Moderator Group

Jums tomēr palaist Norton Removal Tool. Norton ir pazīstami, aiz sevis atstājot ekspluatācijas pakalpojumi.

Skatīt arī šeit. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old Marts 18, 2008, 14:42
Donors Group

i ir daļēji atrisināt jautājumu, tikai mainot noklusējuma e-pasta kontu uz Windows Mail. Tas bija zemnieks, kas bija efault e-pasta kontu un e-pastu tika bloķēta, kad jūs to nosūtījusi. Kā es esmu konfigurējis mana googlemail konta, man tagad ir noteikts, ka par noklusējuma e-pasta adresi! Es zinu, tas nozīmē, izmantojot citu e-pasta adresi, bet hey atleast varu nosūtīt e-pastu, izmantojot WM.
Old Marts 18, 2008, 14:49
Donors Group

Tas arī padara interesantu lasījumā

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

bet mans ISP ir Tiscali un tie nav uzskaitīti!
Reply

Register