rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Problem z Windows Mail

Reply

Narzędzia wątku
Old 29 lutego 2008, 13:21
Grupa dawcy

Default Problem z Windows Mail

Tak, dziękuję!

Było Norton ....... jeśli powiem to nie do skanowania poczty wychodzącej poczty następnie tylko poprzez gwizdki i off gdziekolwiek. Jeśli telll go skanowania wychodzące e-maile, ale usunąć "czasu ochrony" doeasnt tak, że "czas pracy", to nadal wydaje się przejść ok.

Dzięki za pomoc.

Tak Mam Norton 2007. Wprowadzenie trochę rozczarowany z tego ...... wydanie w 2005 r. było sprawiedliwe mniej restrykcyjne; Vista jest na tyle złe, ponieważ jest bez haveing NIS 2007 jak niektóre stare ciotka z informacją, co można zrobić i cant cały czas!

Możesz powiedzieć I'm kurę pecked!
Old 29 lutego 2008, 13:26
Moderator grupy

Norton IMO nie warto mieć zainstalowany, nie mówiąc już płacić za ...

Istnieje mnóstwo wolnego oprogramowania, że nie będzie o wiele lepiej i wykorzystania dużo mniej zasobów tego ...

I naprawdę nie widzę żadnego punktu o wychodzących skanowania włączony anyway ..... chyba wysyłania wirusów.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 16 marca 2008, 15:15
Grupa dawcy

Jęczeć!

Wydaje się, że znowu z odwetu, czy mogę wyłączyć Norton wychodzącej skanowanie e-maili, czy nie, pojawia się następujący błąd, gdy wysyłanie e-maili za pośrednictwem programu Windows Mail (który jest skonfigurowany tak, aby mój adres e-mail Yahoo Addy):

Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Możliwe przyczyny tego serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Temat 'Re: 267394', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Serwer: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10053, Numer błędu: 0x800CCC0F

Czy są jakieś zmiany, które mogą być dokonane w Windows Mail? One thing I również zauważyć, że podczas gdy wysłany e-mail pozostaje w skrzynce nadawczej wydaje "foul" się na otrzymywanie pocztą elektroniczną zbyt.
Old 17 marca 2008, 07:10
Moderator grupy

Chyba to, co dzieje się, że Norton ma zawsze do skanowania poczty Yahoo i serwer nie może być kłopot czekać więc zamyka połączenie.

Nie sądzę, nie ma żadnych adjustements, które mogą być dokonane w Live Mail.

Ale można wyłączyć Norton Skanowanie poczty e-mail ... Można spróbować wyłączyć Norton tempoarily i spróbować.

Albo po prostu całkowicie go odinstalować, a następnie zainstalować darmową alternatywą, że jest lepszy niż Norton ładunków.

Coś jak AVG

Old 17 marca 2008, 10:47
Grupa dawcy

Użyłem AVG na inne moje komputera. Po wyłączeniu NIS 2007 (Naughty Zakłócanie Softrware!) I just go on tot panelu sterowania i odinstaluj exe thats tam? Pójdzie i zapytać o koszt AVG choć Słyszałem można uzyskać bez? (firewall / antywirusowe itd.)
Old 17 marca 2008, 15:05
Moderator grupy

Musisz uruchomić program Norton Removal Tool jak inaczej to lubi zostawić wiele za śmieci.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG jest dostępny w wersji darmowej i to jest bardzo dobra.
Pobierz http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Będziesz również chce zdobyć jak firewall AVG nie zawiera podobny Norton zrobił.
Niektóre zapory są dobre wolny:Proponujemy korzystanie z ZoneAlarm

Samouczek na rozumienie i korzystanie z zapory można znaleźć tu.

Old 17 marca 2008, 15:36
Grupa dawcy

Wprawdzie I didnt przeczytaj nasze stanowisko w czasie! Usunięto z panelu sterowania Norton ...... good bye i pożegnanie! Czy nadal trzeba używać programu Norton usunięcie? I wreszcie zainstalowany AVG i commodo firewall pro ......... i Windows Mail wciąż blokuje wychodzące wiadomości e-mail! Jednak ostatecznie to wysłać e-maila, jeśli zamknąć następnie ponownego WM. Czy może to być tylko połączenie do serwera lub błąd w oprogramowaniu? Przyznać, że tylko ten rozpoczął się tak zastanawiam się, jeśli jeden z wielu wspaniałych Microsofts aktualizacje systemu Windows jest trochę zbyt bezpieczeństwa świadome?
Old 17 marca 2008, 15:48
Moderator grupy

Należy jeszcze uruchomić program Norton Removal Tool. Norton słynie pozostawiając uruchomione usługi.

Zobacz także tutaj. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old 18 marca 2008, 14:42
Grupa dawcy

Mam półpubliczne rozwiązać problem poprzez zmianę domyślnego konta pocztowego Windows Mail. To było Yahoo, które było efault konta e-mail i wiadomości e-mail były blokowane kiedy wysłał ją. Jak już skonfigurowany Googlemail moje konto, mam już ustalone, że jako domyślny adres e-mail! Wiem, to znaczy przy użyciu innego adresu e-mail, ale hey atleast mogę wysłać e-mail za pomocą WM.
Old 18 marca 2008, 14:49
Grupa dawcy

To także ciekawy czytania

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

ale mój ISP jest tiscali i nie są wymienione!
Reply

Register

Zakładki