![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Tak, dziękuję! Było Norton ....... jeśli powiem to nie do skanowania poczty wychodzącej poczty następnie tylko poprzez gwizdki i off gdziekolwiek. Jeśli telll go skanowania wychodzące e-maile, ale usunąć "czasu ochrony" doeasnt tak, że "czas pracy", to nadal wydaje się przejść ok. Dzięki za pomoc. Tak Mam Norton 2007. Wprowadzenie trochę rozczarowany z tego ...... wydanie w 2005 r. było sprawiedliwe mniej restrykcyjne; Vista jest na tyle złe, ponieważ jest bez haveing NIS 2007 jak niektóre stare ciotka z informacją, co można zrobić i cant cały czas! Możesz powiedzieć I'm kurę pecked! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norton IMO nie warto mieć zainstalowany, nie mówiąc już płacić za ... Istnieje mnóstwo wolnego oprogramowania, że nie będzie o wiele lepiej i wykorzystania dużo mniej zasobów tego ... I naprawdę nie widzę żadnego punktu o wychodzących skanowania włączony anyway ..... chyba wysyłania wirusów.
|
| |||
| |||
| Jęczeć! Wydaje się, że znowu z odwetu, czy mogę wyłączyć Norton wychodzącej skanowanie e-maili, czy nie, pojawia się następujący błąd, gdy wysyłanie e-maili za pośrednictwem programu Windows Mail (który jest skonfigurowany tak, aby mój adres e-mail Yahoo Addy): Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Możliwe przyczyny tego serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Temat 'Re: 267394', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Serwer: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10053, Numer błędu: 0x800CCC0F Czy są jakieś zmiany, które mogą być dokonane w Windows Mail? One thing I również zauważyć, że podczas gdy wysłany e-mail pozostaje w skrzynce nadawczej wydaje "foul" się na otrzymywanie pocztą elektroniczną zbyt. |
|
| |||
| |||
| Chyba to, co dzieje się, że Norton ma zawsze do skanowania poczty Yahoo i serwer nie może być kłopot czekać więc zamyka połączenie. Nie sądzę, nie ma żadnych adjustements, które mogą być dokonane w Live Mail. Ale można wyłączyć Norton Skanowanie poczty e-mail ... Można spróbować wyłączyć Norton tempoarily i spróbować. Albo po prostu całkowicie go odinstalować, a następnie zainstalować darmową alternatywą, że jest lepszy niż Norton ładunków. Coś jak AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Użyłem AVG na inne moje komputera. Po wyłączeniu NIS 2007 (Naughty Zakłócanie Softrware!) I just go on tot panelu sterowania i odinstaluj exe thats tam? Pójdzie i zapytać o koszt AVG choć Słyszałem można uzyskać bez? (firewall / antywirusowe itd.) |
|
| |||
| |||
| Musisz uruchomić program Norton Removal Tool jak inaczej to lubi zostawić wiele za śmieci. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG jest dostępny w wersji darmowej i to jest bardzo dobra. Pobierz http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Będziesz również chce zdobyć jak firewall AVG nie zawiera podobny Norton zrobił. Niektóre zapory są dobre wolny:Proponujemy korzystanie z ZoneAlarm Samouczek na rozumienie i korzystanie z zapory można znaleźć tu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Wprawdzie I didnt przeczytaj nasze stanowisko w czasie! Usunięto z panelu sterowania Norton ...... good bye i pożegnanie! Czy nadal trzeba używać programu Norton usunięcie? I wreszcie zainstalowany AVG i commodo firewall pro ......... i Windows Mail wciąż blokuje wychodzące wiadomości e-mail! Jednak ostatecznie to wysłać e-maila, jeśli zamknąć następnie ponownego WM. Czy może to być tylko połączenie do serwera lub błąd w oprogramowaniu? Przyznać, że tylko ten rozpoczął się tak zastanawiam się, jeśli jeden z wielu wspaniałych Microsofts aktualizacje systemu Windows jest trochę zbyt bezpieczeństwa świadome? |
|
| |||
| |||
| Należy jeszcze uruchomić program Norton Removal Tool. Norton słynie pozostawiając uruchomione usługi. Zobacz także tutaj. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Mam półpubliczne rozwiązać problem poprzez zmianę domyślnego konta pocztowego Windows Mail. To było Yahoo, które było efault konta e-mail i wiadomości e-mail były blokowane kiedy wysłał ją. Jak już skonfigurowany Googlemail moje konto, mam już ustalone, że jako domyślny adres e-mail! Wiem, to znaczy przy użyciu innego adresu e-mail, ale hey atleast mogę wysłać e-mail za pomocą WM. |
|
| |||
| |||
| To także ciekawy czytania http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx ale mój ISP jest tiscali i nie są wymienione! |
![]() |
|
| Zakładki |