menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Problém s Windows Mail

Reply

Thread Tools
Old 29.února 2008, 13:21
Darcu Skupina

Default Problém s Windows Mail

Áno, ďakujem!

Bolo Norton ....... ak si povedať, že nie je k prohledávání odchozí pošty potom poštu len pomocou píšťalky a jeho vypnutie, aby kdekoľvek. Ak ste telll ju scan odchádzajúcich e-mailov, ale odstrániť 'čas mimo ochranu' tak, aby doeasnt 'čas', stále sa zdá prejsť ok.

Vďaka za pomoc.

Áno, mám Norton 2007. Prípravné trochu rozčarovaný s týmto ...... vydanie z roku 2005 bola reálna menej obmedzujúce; Vista je dosť zlé, pretože je bez haveing NIS 2007 ako nejaká stará teta ti, čo môžete urobiť prevýšenia a po celú dobu!

Môžete povedať, som sliepku pantofle!
Old 29.února 2008, 13:26
Moderátor skupiny

IMO Norton nestojí majú nainštalované, natožpak platiť za ...

Existuje veľa free software, ktorý bude robiť oveľa lepšiu prácu a používať oveľa menej zdrojov, tak ...

Nemůžu naozaj vidieť každom mieste s pasívnym skenovanie zapnutð rovnako ..... ak ste odosielanie vírusy.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 16 marca 2008, 15:15
Darcu Skupina

Zasténání!

Zdá sa, že opäť veľmi silno, či už som to vypnúť Norton skenovanie odchádzajúcich e-mailom, alebo nie, dostanu nasledujúcu chybu, keď odosielanie e-mailov cez Windows Mail (ktorý je nakonfigurovaný tak, aby môj e-mail Yahoo Addy):

Váš server bol neočakávane ukončil spojenie. Možné príčiny tohto servera patrí problémy, problémy so sieťou alebo dlhá doba nečinnosti. Predmet 'Re: 267394', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Nie, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F

Existujú nejaké úpravy, ktoré môžu byť v programe Windows Mail? Jednu vec som tiež všimnúť, že aj keď poslal e-mail zostane v priečinku Pošta na odoslanie sa zdá, že 'faul' po prijatí e-mailu tiež.
Old 17 marca 2008, 07:10
Moderátor skupiny

Myslím, že to, čo sa deje je, že je s ohľadom Norton navždy skenovať poštu a Yahoo server nemožno obťažovalo čakať tak uzavrie spojenie.

Nemyslím, že existuje adjustements, ktoré môžu byť v Live Mail.

Ale mali by ste byť schopní vypnúť Norton Email Skenuje ... Mohli by ste skúsiť tempoarily vypnutím Norton a zkouším.

Alebo len odinštalovať a nainštalovať úplne bezplatné náhradné záťažou, ktorá je lepšia ako Norton.

Niečo ako AVG

Old 17 marca 2008, 10:47
Darcu Skupina

Mám používa AVG na moje ďalšie PC. Keď zakázať NIS 2007 (Naughty by zasahoval Softrware!) I cucáka tot ten ovládací panel a odinštalujete exe súboru to je tam? Musí ísť a informovať sa o náklady na AVG keď som počul môžete dostať zadarmo? (firewall / antivirus atď)
Old 17 marca 2008, 15:05
Moderátor skupiny

Musíte spustiť Norton Nástroj pre odstránenie, pretože inak to rád dovolenky zaťaženia junk pozadu.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG je k dispozícii vo verzii zadarmo, a to je veľmi dobrá.
Stiahnuť http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Tie budú tiež chcieť získať ako firewall AVG nezahŕňa Norton niečo urobil.
Niektoré dobré zdarma firewallov sú tieto:Odporúčam vám použiť ZoneAlarm

A tutorial o pochopenie a použitie firewallov možno nájsť tady.

Old 17 marca 2008, 15:36
Darcu Skupina

Vstrekovanie I didnt čítať naše miesto v čase! Zrušený Norton z ovládacieho panela ...... sbohem a sbohem! Mám ešte používať Norton odstránení programu? Nakoniec som nainštalovaný AVG a commodo ......... a firewall pre Windows Mail stále blokuje odchádzajúce e-mail! Napriek tomu sa nakoniec odoslať e-mail, ak ste v blízkosti potom znovuotevřít WM. Mohol by to byť práve pripojenie k serveru alebo chyba v software? Pripúšťam, že začala robiť tak diviť, keď jeden z Microsofts mnohé skvelé aktualizácie systému Windows je trochu príliš vedomé bezpečnosti?
Old 17 marca 2008, 15:48
Moderátor skupiny

Mali by ste sa ešte spustiť Nástroj na odstránenie Norton. Norton je známy pre opustenie za chod služby.

Pozri tiež tu. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old 18 marca 2008, 14:42
Darcu Skupina

Mám semi-vyriešený problém len zmenou predvoleného e-mailového účtu vo Windows mail. Bol to človek, ktorý bol efault e-mailový účet a e-mail bol blokovaný, ak ste ju odoslal. Ako som už nakonfigurovaná googlemail môj účet, som nastaviť, aby sa ako predvolený e-mailovú adresu! Viem, že to znamená, pomocou inej e-mailovej adresy, ale hej atleast môžem zaslať e-mailom pomocou WM.
Old 18 marca 2008, 14:49
Darcu Skupina

To aj robí zaujímavé čítanie

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

Ale môj ISP je tiscali a nie sú uvedené!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc s Windows Mail predvolenú ptfitzy Email, VoIP & IM Diskusia 6 12. August 2009 08:51
Malé, ale veľmi nepríjemný problém, e.mail bizziowen Email, VoIP & IM Diskusia 6 7. februára 2009 09:14
Windows Mail nie je možné načítať Jeden Email windows3001 Email, VoIP & IM Diskusia 4 18. október 2008 16:33
Windows Mail dfr200764 Email, VoIP & IM Diskusia 4 20. August 2008 14:42
Yahoo mail problém dfr200764 Email, VoIP & IM Diskusia 2 8. December 2007 13:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.