![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Áno, ďakujem! Bolo Norton ....... ak si povedať, že nie je k prohledávání odchozí pošty potom poštu len pomocou píšťalky a jeho vypnutie, aby kdekoľvek. Ak ste telll ju scan odchádzajúcich e-mailov, ale odstrániť 'čas mimo ochranu' tak, aby doeasnt 'čas', stále sa zdá prejsť ok. Vďaka za pomoc. Áno, mám Norton 2007. Prípravné trochu rozčarovaný s týmto ...... vydanie z roku 2005 bola reálna menej obmedzujúce; Vista je dosť zlé, pretože je bez haveing NIS 2007 ako nejaká stará teta ti, čo môžete urobiť prevýšenia a po celú dobu! Môžete povedať, som sliepku pantofle! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO Norton nestojí majú nainštalované, natožpak platiť za ... Existuje veľa free software, ktorý bude robiť oveľa lepšiu prácu a používať oveľa menej zdrojov, tak ... Nemůžu naozaj vidieť každom mieste s pasívnym skenovanie zapnutð rovnako ..... ak ste odosielanie vírusy.
|
| |||
| |||
| Zasténání! Zdá sa, že opäť veľmi silno, či už som to vypnúť Norton skenovanie odchádzajúcich e-mailom, alebo nie, dostanu nasledujúcu chybu, keď odosielanie e-mailov cez Windows Mail (ktorý je nakonfigurovaný tak, aby môj e-mail Yahoo Addy): Váš server bol neočakávane ukončil spojenie. Možné príčiny tohto servera patrí problémy, problémy so sieťou alebo dlhá doba nečinnosti. Predmet 'Re: 267394', Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Port: 25, Secure (SSL): Nie, Chyba zásuvky: 10053, Číslo chyby: 0x800CCC0F Existujú nejaké úpravy, ktoré môžu byť v programe Windows Mail? Jednu vec som tiež všimnúť, že aj keď poslal e-mail zostane v priečinku Pošta na odoslanie sa zdá, že 'faul' po prijatí e-mailu tiež. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to, čo sa deje je, že je s ohľadom Norton navždy skenovať poštu a Yahoo server nemožno obťažovalo čakať tak uzavrie spojenie. Nemyslím, že existuje adjustements, ktoré môžu byť v Live Mail. Ale mali by ste byť schopní vypnúť Norton Email Skenuje ... Mohli by ste skúsiť tempoarily vypnutím Norton a zkouším. Alebo len odinštalovať a nainštalovať úplne bezplatné náhradné záťažou, ktorá je lepšia ako Norton. Niečo ako AVG
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám používa AVG na moje ďalšie PC. Keď zakázať NIS 2007 (Naughty by zasahoval Softrware!) I cucáka tot ten ovládací panel a odinštalujete exe súboru to je tam? Musí ísť a informovať sa o náklady na AVG keď som počul môžete dostať zadarmo? (firewall / antivirus atď) |
|
| |||
| |||
| Musíte spustiť Norton Nástroj pre odstránenie, pretože inak to rád dovolenky zaťaženia junk pozadu. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG je k dispozícii vo verzii zadarmo, a to je veľmi dobrá. Stiahnuť http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Tie budú tiež chcieť získať ako firewall AVG nezahŕňa Norton niečo urobil. Niektoré dobré zdarma firewallov sú tieto:Odporúčam vám použiť ZoneAlarm A tutorial o pochopenie a použitie firewallov možno nájsť tady.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vstrekovanie I didnt čítať naše miesto v čase! Zrušený Norton z ovládacieho panela ...... sbohem a sbohem! Mám ešte používať Norton odstránení programu? Nakoniec som nainštalovaný AVG a commodo ......... a firewall pre Windows Mail stále blokuje odchádzajúce e-mail! Napriek tomu sa nakoniec odoslať e-mail, ak ste v blízkosti potom znovuotevřít WM. Mohol by to byť práve pripojenie k serveru alebo chyba v software? Pripúšťam, že začala robiť tak diviť, keď jeden z Microsofts mnohé skvelé aktualizácie systému Windows je trochu príliš vedomé bezpečnosti? |
|
| |||
| |||
| Mali by ste sa ešte spustiť Nástroj na odstránenie Norton. Norton je známy pre opustenie za chod služby. Pozri tiež tu. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Mám semi-vyriešený problém len zmenou predvoleného e-mailového účtu vo Windows mail. Bol to človek, ktorý bol efault e-mailový účet a e-mail bol blokovaný, ak ste ju odoslal. Ako som už nakonfigurovaná googlemail môj účet, som nastaviť, aby sa ako predvolený e-mailovú adresu! Viem, že to znamená, pomocou inej e-mailovej adresy, ale hej atleast môžem zaslať e-mailom pomocou WM. |
|
| |||
| |||
| To aj robí zaujímavé čítanie http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx Ale môj ISP je tiscali a nie sú uvedené! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s Windows Mail predvolenú | ptfitzy | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 12. August 2009 08:51 |
| Malé, ale veľmi nepríjemný problém, e.mail | bizziowen | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 7. februára 2009 09:14 |
| Windows Mail nie je možné načítať Jeden Email | windows3001 | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 18. október 2008 16:33 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 20. August 2008 14:42 |
| Yahoo mail problém | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 8. December 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |