мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Проблем са Уиндоус Маил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2008, 13:21
Донаторска Група

Default Проблем са Уиндоус Маил

Да хвала вам!

То је био Нортон ....... ако кажем да не би скенирати иностранство поштом онда само звиздаљкама путем поште и њене до куда. Ако теллл га скенирати е-поште за иностранство, али да уклоните време вањска заштита 'тако да доеаснт' времена ', чини се да он још увек пролазе кроз реду.

Хвала за све ваше помоћи.

Да сам добио Нортон 2007. Геттинг мало дезилузионираних са овим ...... издање из 2005 је био фер мање рестриктиван; Виста је доста лоше, јер је без хавеинг НИС 2007 као нека стара тетка говорим вам оно што могу и не могу учинити све време!

Можете рећи да сам кокош пецкед!
Old 29. Мар 2008, 13:26
Модератор / ица групе

ИМО Нортон није вриједно имати инсталирана, а камоли плаћају за ...

Има обике од слободан софтвер који ће радити пуно боље и користе много мање ресурса томе ...

Ја стварно не могу видети у било којем тренутку након што је Излазни претражна укључен Аныуаы ..... осим ако се слањем вируса.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 16. Јан 2008, 15:15
Донаторска Група

Уздише!

Чини се да се поново са одмазде, да ли сам онемогућите Нортон'с Излазни скенирања е-поште или не, ЈА добити следеће грешка, кад шаље путем е-поште за Уиндоус Маил (која је конфигурисан тако да мом Адды Ыахоо е-маилом):

Послужио је неочекивано прекинута веза. Могући разлози за то укључују серверу проблема, проблема са мрежом или дуги период неактивности. Субјецт 'Ре: 267394', Аццоунт: 'поп.маил.ыахоо.цо.ук', Сервер: 'смтп.маил.ыахоо.цо.ук', Протоцол: СМТП, Порт: 25, Сецуре (ССЛ): Не, соцкет Еррор: 10053, Еррор Нумбер: 0кс800ЦЦЦ0Ф

Има ли каквих прилагођавања које могу бити израђене у оквиру Уиндоус Маил? Једна ствар сам такође приметити да, док је послао е-поште остаје у оутбокс чини 'прљаво' уп примање е-поште превише.
Old 17. Јан 2008, 07:10
Модератор / ица групе

И погодите шта се дешава је да је Нортон водећи заувек скенирања е-поште и Ыахоо сервер не може се чекати смета тако да затвара везу.

ЈА донт 'мислити онде је било који адјустементс који могу бити у Ливе Маил.

Али ти би требао бити у могућности за онемогућити Нортон Емаил сцаннинг ... Могли бисте покушати темпоарилы онемогу? Авање Нортон и тежак.

Или само уклоните инсталацију комплета алатки га и онда инсталирате потпуно бесплатна алтернатива која је боља од хрпе Нортон.

Нешто попут АВГ

Old 17. Јан 2008, 10:47
Донаторска Група

Имам користи АВГ на мој други ПЦ. Када онемогућите НИС 2007 (несташан мессања Софтруаре!) ЈА праведан само напријед тот он Цонтрол Панел и деинсталирам тај ексе филе тамо? Ићи ће и распитивати се о цени од АВГ иако сам чуо можете добити бесплатно? (фиреуалл / антивирусни итд)
Old 17. Јан 2008, 15:05
Модератор / ица групе

Морате покренути Нортон Ремовал Тоол као иначе воли да га оставите иза хрпе јунк.
хттп://сервице1.сымантец.цом/СУППОРТ...нсф&виеу=доцид

АВГ је доступна у слободној верзији и то је јако добро.
Доунлоад линк хттп://фрее.грисофт.цом/доц/специал-оффер-афф/ус/фрт/0

Такође ћете желите добити заштитног зида као АВГ није укључена као један Нортон учинио.
Неки добар фрее фиреуалл су:Предлажем да користите ЗонеАларм

А туториал на разумевање и коришћење фиреуалл мај бити пронађен овде.

Old 17. Јан 2008, 15:36
Донаторска Група

Додуссе ЈА није прочитајте наше пост на време! Обрисан Нортон из управљачке плоче ...... збогом и збогом! Да ли још увек имате на коришћење Нортон уклањање програма? И напокон инсталиран АВГ фиреуалл про и Цоммодо ......... и Уиндоус Маил блокира одлазне е-поште и даље! Но он не евентуално послати поруку ако затворите УМ поново га отворите. Могао је да буде праведан спојити за служење или грешку у софтверу? Признајте да је то почело тек толико питају да ли је један од многих прекрасних Мицрософтс Уиндоус исправке се мало превише свесни безбедности?
Old 17. Јан 2008, 15:48
Модератор / ица групе

Треба да увек покренути Нортон Ремовал Тоол. Нортон је озлоглашен за остављајући иза трчање услуге.

Такође погледајте овде. хттп://суппорт.мицрософт.цом/кб/813514

Old 18. Јан 2008, 14:42
Донаторска Група

Имам полуаутоцестама реши питање које само мења подразумевани налог е-поште за Уиндоус Маил. Било је Ыахоо који је био ефаулт налог е-поште и е-маил се блокира сваки пут када је послата. Као што сам подешена гооглемаил мој рачун, морам сад то да поставите као подразумевани е-маил адресу! Знам то значи да користите неку другу адресу е-поште, али хеј атлеаст не могу послати поруку е-поште помоћу УМ.
Old 18. Јан 2008, 14:49
Донаторска Група

Ово такође чини занимљив читање

хттп://ууу.постцастсервер.цом/хелп/П..._Блоцкинг.аспкс

али је мој ИСП Тисцали и оне нису на листи!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ око Уиндоус Маил Подразумевано птфитзы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 12 аугуст 2009 08:51
Мала, али врло узнемирујући проблем е.маил биззиоуен Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 7 фебруар 2009 09:14
Уиндоус Маил не може да отпремите Један Емаил уиндоус3001 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 18 октобар 2008 16:33
Уиндоус Маил дфр200764 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 20 аугуст 2008 14:42
Ыахоо маил проблем дфр200764 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 8 децембар 2007 13:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц