![]() |
|
| |||
| |||
| Evet teşekkür ederim! Eğer böyle ve onun için her yerde kapalı üzerinden posta sadece whistles giden posta tarama bunu söyleyebilir Bu kuzey ....... oldu. Eğer giden e-posta tarama ama koruma 've' zaman kaldırmak 'çıkışı böylece doeasnt' Timne telll, hala tamam git görünüyor. Tüm yardım için teşekkür ederiz. Evet Norton 2007 var. Daha az kısıtlayıcı adil bir parça bu ...... 2005 sürümünüz için düş kırıklığına uğramış Başlarken; Vista yeterince kötü olarak bazı yaşlı teyze, her zaman ne cant ve söylüyorum gibi NIS 2007 haveing olmadan! Sen pecked tavuk yaşıyorum ben anlarım! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO Norton yüklü olması önemli değildir yalnız için ödeme izin ... Bu çok daha iyi ve daha az kaynak Bunu yaparken kullanmak ücretsiz yazılım bol olduğunu ... Ben gerçekten giden zaten ..... açık tarama olan herhangi bir nokta göremiyorum Eğer virüs gönderiyor.
|
| |||
| |||
| Gıcırdamak! Olsun ben devre dışı bırakmak Norton'un giden e-posta ya da tarama Seems tekrar alabildiğine, ben, zaman Windows Mail ile e-posta göndermek aşağıdaki hata almak için (bu Yahoo e-posta addy için) yapılandırılmışsa: Sunucunuz bağlantıyı beklenmeyen şekilde sonlandırıldı vardır. Bu sunucu sorunları, ağ sorunları veya etkinlik uzun bir süre yer için Olası neden olur. Konu 'Re: 267394', Hesap: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Sunucu: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protokol: SMTP, Bağlantı Noktası: 25, Güvenli (SSL): Hayır, Soket Hatası: 10053, Hata Numarası: 0x800CCC0F Bu Windows Mail içinde yapılacak herhangi bir ayarlama var mı? Ben de o zaman, gönderilen e-posta bu çok giden kutusu kalır fark bir şey 'alıcı e-postanın da karıştırmak. |
|
| |||
| |||
| Ne oluyor bu tahmin kuzey sonsuza posta ve Yahoo sunucu taramak için bu bağlantıyı kapatır beklemeye rahatsız olamaz alarak olmasıdır. Ben bu Live Mail yapılabilir herhangi bir adjustements olduğunu sanmıyorum. Ama devre dışı bırakmak kuzey E-posta tarama gerekir ... Sen tempoarily kuzey devre dışı bırakmayı ve çalışıyor deneyebilirsiniz. Ya da sadece tam ve daha sonra kaldırmak bu yükler Norton daha iyi bir alternatife yükleyin. AVG gibi birşey
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ben başka bir bilgisayarda AVG kullandık. Ne zaman devre dışı bırakmak NIS 2007 (Yaramaz müdahale Softrware!) Sadece o kontrol paneli bızdık gidip orada exe dosyasını şu kaldırırım? Devam edecek ve AVG yaklaşık maliyeti de sana alabilirim duydunuz sormak ücretsiz? (güvenlik duvarı / antivirüs vb) |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, yoksa geride çöp yükler bırakmak için seviyor Norton Kaldırma Aracı çalıştırmak gerekir. http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG ücretsiz sürümü mevcuttur ve çok iyi. Download Link http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Ayrıca AVG bir kuzey gibi içermeyen bir güvenlik duvarı almak isteyeceksiniz yaptım. Bazı iyi ücretsiz güvenlik duvarları vardır:Seni ZoneAlarm'ı kullanmanızı öneririz Bir anlayış ve güvenlik duvarları kullanarak eğitsel bulunabilir burada.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Onaylamak Ben zamanında bizim yazı okumak didnt! Kontrol paneli ...... iyi güle ve veda gelen kuzey Silindi! Ben hala kuzey kaldırma programı kullanmak zorunda mıyım? Sonunda AVG ve Commodo yüklü güvenlik duvarı yanlısı ......... ve Windows Mail hala giden e-posta blok! Eğer böyle WM tekrar kapatmak Ancak zamanla e-posta göndermek yapar. Sizce, sunucu veya yazılım bir sorun? Sadece bağlantı olmak Sadece bu nedenle bir Microsofts birçok harika Windows güncellemeleri merak yapıyor başladı Kabul biraz fazla güvenlik bilinçli olarak? |
|
| |||
| |||
| Hala Norton Kaldırma Aracı çalıştırmak gerekir. Norton çalışan servis geride bırakarak için ünlü olduğunu. Ayrıca buraya bakın. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
| |||
| |||
| Ben yarı var sadece Windows Mail üzerindeki varsayılan e-posta hesabı değiştirerek sorunu çözüldü. Bu EFAULT e-posta hesabı ve e-posta ne zaman gönderdi engellendiğini was Yahoo oldu. Gibi benim googlemail hesap yapılandırıldıktan sonra, şimdi ayarladıysanız, varsayılan e-posta adresi olarak! Onu ancak farklı bir e-posta adresini kullanarak demek biliyor e-posta WM kullanarak gönderebilirsiniz Hey atleast. |
|
| |||
| |||
| Bu da ilginç okuma yapar http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx ama ISS Tiscali ve bu listede değildir! |