менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Проблема з Windows Mail

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 лютого 2008, 13:21
Донор групи

Default Проблема з Windows Mail

Да спасибо!

Було Нортон ....... якщо ви скажете це не для перевірки вихідної пошти, то пошта просто через свистки і від туди, де. Якщо ви telll їй сканувати вихідних листів, але видалити 'тайм-аут захист "Так що це час doeasnt" Вихід ", вона все ще видається пройти ОК.

Спасибо за всю вашу допомогу.

Та в мене Нортон 2007. Початок трохи розчаровані цим ...... 2005 видання було справедливим менш обмежувальний характер; Vista досить погано як це без haveing NIS 2007 як деякі старі тітки кажу вам, що ви можете робити і косяк весь час!!

Ви можете сказати, я курку клюнув!
Old 29 лютого 2008, 13:26
Модератор групи

ІМО Нортон не варто після установки, не кажучи вже про оплату ...

Існує багато вільного програмного забезпечення, яке зробить набагато краще і використовувати набагато менше ресурсів, робити так ...

Я не можу побачити будь-який момент в тому, що виходить сканування включено все одно ..... якщо ви додаєте вірусів.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 16 березня 2008, 15:15
Донор групи

Groan!!

Здається, знову з місця, будь то вихідну пошту відключити Нортон's сканування чи ні, я отримую наступну помилку при відправці листів за допомогою Windows Mail (який налаштований на мій Адді електронної пошти Yahoo):

Ваше було несподівано перервано сервером з'єднання. Можливими причинами цього є сервер, збої мережі або тривалий відсутність активності. Тема 'Re: 267394', Обліковий запис: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Сервер: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Протокол: SMTP, Порт: 25, Захист (SSL): Ні, Помилка сокета: 10053, Код помилки: 0x800CCC0F

Чи є які-небудь коригувань, які можуть бути зроблені в рамках Windows Mail? Одна річ, я також помітив, що, хоча відправлено повідомлення залишається в папці "Вихідні здається 'фол' Up отримання електронної пошти теж.
Old 17 2008 березень, 07:10
Модератор групи

Я думаю, що відбувається в тому, що Нортон приймає назавжди для сканування пошти і серверів Yahoo не може турбувати чекати так воно закриває з'єднання.

Я не думаю, що будь-який adjustements, які можуть бути зроблені в Live Mail.

Але ви повинні мати можливість відключити Нортон сканування електронної пошти ... Ви можете спробувати відключити tempoarily Нортон і намагатися.

Або просто видалити його повністю, а потім встановити безкоштовну альтернативу, яка навантажень краще Нортона.

Щось на зразок AVG

Old 17 березня 2008, 10:47
Донор групи

Я використав AVG на мій інший комп'ютер. При відключенні 2007 шекелів (Naughty заважає Softrware!) Я просто піти той він панелі управління і видалити EXE-файлу Thats там? Підемо і запитати про вартість AVG, хоча я чув, ви можете отримати її безкоштовно?? (Firewall / Antivirus т.д.)
Old 17 березня 2008, 15:05
Модератор групи

Вам необхідно запустити Нортон Removal Tool як інакше він любить, щоб залишити навантажень небажаних позаду.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid

AVG доступна в безкоштовній версії і це дуже добре.
Завантажити посиланням http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0

Ви також можете отримати брандмауер як AVG не включає в себе як один Нортон зробив.
Деякі хороші вільні брандмауерів:Я пропоную вам використовувати ZoneAlarm

Керівництво за розуміння і за допомогою брандмауерів може бути знайдений тут.

Old 17 березня 2008, 15:36
Донор групи

Правда, я читав Didn't своїй посаді в часі! Віддалений Нортон з панелі управління ...... до побачення і прощай! Чи повинен я все одно доведеться використовувати програму Нортон видалення? Я, нарешті, встановлений AVG і Commodo ......... Firewall Pro і Windows Mail все ще блокує вихідну пошту! Однак це в кінцевому рахунку відправити електронної пошти, якщо ви закриєте потім відкрити WM. Може бути, тільки з'єднання з сервером або помилка в програмному забезпеченні? Зізнайтеся тільки почали робити це таким дивним, якщо один з Microsofts багато чудових оновлень Windows в даний час дуже безпеки свідомими?
Old 17 березня 2008, 15:48
Модератор групи

Ви все ще запустити Нортон Removal Tool. Нортон сумно відомий залишивши позаду працюючих служб.

Також дивіться тут. http://support.microsoft.com/kb/813514

Old 18 березня 2008, 14:42
Донор групи

Я напів-вирішене питання тільки змінюючи за замовчуванням облікового запису електронної пошти на поштовому Windows. Було Yahoo, який був EFAULT облікового запису електронної пошти та електронної пошти в даний час заблоковані, коли ви послали їх. Як я вже налаштував мій Googlemail рахунком, я зараз встановити, що в якості адреси електронної пошти за замовчуванням! Я знаю, це робиться за допомогою іншої адреси електронної пошти, але Ей Atleast я можу відправити пошту, використовуючи WM.
Old 18 березня 2008, 14:49
Донор групи

Це також дає цікаве читання

http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx

але це мій провайдер Tiscali, і вони не перераховані!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.