![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Да спасибо!
Було Нортон ....... якщо ви скажете це не для перевірки вихідної пошти, то пошта просто через свистки і від туди, де. Якщо ви telll їй сканувати вихідних листів, але видалити 'тайм-аут захист "Так що це час doeasnt" Вихід ", вона все ще видається пройти ОК. Спасибо за всю вашу допомогу. Та в мене Нортон 2007. Початок трохи розчаровані цим ...... 2005 видання було справедливим менш обмежувальний характер; Vista досить погано як це без haveing NIS 2007 як деякі старі тітки кажу вам, що ви можете робити і косяк весь час!! Ви можете сказати, я курку клюнув!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ІМО Нортон не варто після установки, не кажучи вже про оплату ...
Існує багато вільного програмного забезпечення, яке зробить набагато краще і використовувати набагато менше ресурсів, робити так ... Я не можу побачити будь-який момент в тому, що виходить сканування включено все одно ..... якщо ви додаєте вірусів.
|
|
|||
|
|||
|
Groan!!
Здається, знову з місця, будь то вихідну пошту відключити Нортон's сканування чи ні, я отримую наступну помилку при відправці листів за допомогою Windows Mail (який налаштований на мій Адді електронної пошти Yahoo): Ваше було несподівано перервано сервером з'єднання. Можливими причинами цього є сервер, збої мережі або тривалий відсутність активності. Тема 'Re: 267394', Обліковий запис: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Сервер: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Протокол: SMTP, Порт: 25, Захист (SSL): Ні, Помилка сокета: 10053, Код помилки: 0x800CCC0F Чи є які-небудь коригувань, які можуть бути зроблені в рамках Windows Mail? Одна річ, я також помітив, що, хоча відправлено повідомлення залишається в папці "Вихідні здається 'фол' Up отримання електронної пошти теж.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, що відбувається в тому, що Нортон приймає назавжди для сканування пошти і серверів Yahoo не може турбувати чекати так воно закриває з'єднання.
Я не думаю, що будь-який adjustements, які можуть бути зроблені в Live Mail. Але ви повинні мати можливість відключити Нортон сканування електронної пошти ... Ви можете спробувати відключити tempoarily Нортон і намагатися. Або просто видалити його повністю, а потім встановити безкоштовну альтернативу, яка навантажень краще Нортона. Щось на зразок AVG
|
|||
|
|||
|
Я використав AVG на мій інший комп'ютер. При відключенні 2007 шекелів (Naughty заважає Softrware!) Я просто піти той він панелі управління і видалити EXE-файлу Thats там? Підемо і запитати про вартість AVG, хоча я чув, ви можете отримати її безкоштовно?? (Firewall / Antivirus т.д.)
|
|
|
|||
|
|||
|
Вам необхідно запустити Нортон Removal Tool як інакше він любить, щоб залишити навантажень небажаних позаду.
http://service1.symantec.com/SUPPORT...nsf&view=docid AVG доступна в безкоштовній версії і це дуже добре. Завантажити посиланням http://free.grisoft.com/doc/special-offer-aff/us/frt/0 Ви також можете отримати брандмауер як AVG не включає в себе як один Нортон зробив. Деякі хороші вільні брандмауерів:Я пропоную вам використовувати ZoneAlarm Керівництво за розуміння і за допомогою брандмауерів може бути знайдений тут.
|
|||
|
|||
|
Правда, я читав Didn't своїй посаді в часі! Віддалений Нортон з панелі управління ...... до побачення і прощай! Чи повинен я все одно доведеться використовувати програму Нортон видалення? Я, нарешті, встановлений AVG і Commodo ......... Firewall Pro і Windows Mail все ще блокує вихідну пошту! Однак це в кінцевому рахунку відправити електронної пошти, якщо ви закриєте потім відкрити WM. Може бути, тільки з'єднання з сервером або помилка в програмному забезпеченні? Зізнайтеся тільки почали робити це таким дивним, якщо один з Microsofts багато чудових оновлень Windows в даний час дуже безпеки свідомими?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви все ще запустити Нортон Removal Tool. Нортон сумно відомий залишивши позаду працюючих служб.
Також дивіться тут. http://support.microsoft.com/kb/813514 |
|
|
|||
|
|||
|
Я напів-вирішене питання тільки змінюючи за замовчуванням облікового запису електронної пошти на поштовому Windows. Було Yahoo, який був EFAULT облікового запису електронної пошти та електронної пошти в даний час заблоковані, коли ви послали їх. Як я вже налаштував мій Googlemail рахунком, я зараз встановити, що в якості адреси електронної пошти за замовчуванням! Я знаю, це робиться за допомогою іншої адреси електронної пошти, але Ей Atleast я можу відправити пошту, використовуючи WM.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це також дає цікаве читання
http://www.postcastserver.com/help/P..._Blocking.aspx але це мій провайдер Tiscali, і вони не перераховані! |