manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Problemi instalirate najnoviji MSN Messenger!

Reply

Thread Tools
Old 3. studeni 2007, 15:26
Novi član grupe

Default Problemi instalirate najnoviji MSN Messenger!

Bok momci. Kad sam start up msn, ja dobijem messege rekavši da trebam instalirati najnoviju verziju koristiti ponovo, tako da sam hit instalirati ali to ide samo na pola puta uzrok to licemjerje instalirati datoteke u mapu pchealth pa sam onda morati abortirati. I onda očekivati i otvaranje datoteka PC zdravlje i računalo će se onda spori pravo dolje. Ja stvarno trebate koristiti msn!
Old 3. studeni 2007, 15:32
Moderator / ica grupe

Idi na Dodaj / Ukloni programe i deinstalirati verziju Messenger imate sada.

Instalirati i pokrenuti CCleaner

Zatim ponovno podizanje sustava računalo i pokušajte instalirati Nova verzija

Old 3. studeni 2007, 16:42
Novi član grupe

Dovoljno je pokušao da i dalje dobivate istu grešku kada instalirate messge "ne može stvoriti direktorij u C: / Windows / pchealth 'bilo koji pomoć?
Old 3. studeni 2007, 16:53
Moderator / ica grupe

Zašto se pokušavate instalirati na C: / Windows / pchealth

Znate li kolika je PChealth?

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problemi s instalacijom Vista Ja12 Windows Operating Systems 2 17 siječanj 2009 08:20
Problemi nakon instalacije XP PCHardDrive Windows Operating Systems 12 4. listopad 2008 14:17
Prijavljivanje u problemima s glasnika. marshtomp8 Email, VoIP & IM Razgovor 18 7. lipnja 2008 11:26
Problemi s instalacijom Windows XP scott1358 Windows Operating Systems 12 2. prosinac 2007 14:25
Problem instaliranja i pokretanja Yahoo Messenger 9 playagain Email, VoIP & IM Razgovor 2 17. studeni 2007 19:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.