mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Problemos diegiant naujausias MSN Messenger!

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 3, 2007, 15:26
Naujas Narys

Default Problemos diegiant naujausias MSN Messenger!

Hi guys. Paleidus MSN up, I get messege sako man reikia įdiegti naujausią programos versiją naudoti, nes vėl, kad aš Hit įdiegti, bet jis važiuoja tik pusę cause it cant install failus PCHealth aplanką taip, aš tada turi nutraukti. Aš tada tikėtis ir atverti vnt sveikatos failą ir tada kompiuteris lėtas teisę žemyn. Man tikrai reikia naudotis MSN!
Old Lapkritis 3, 2007, 15:32
Moderatorius Grupė

Grįžti į Add / Remove Programs ir pašalinkite iš Mesendžeris versiją turite dabar.

Ir paleisti CCleaner

Tada perkraukite kompiuterį ir bandykite diegti Nauja versija

Old Lapkritis 3, 2007, 16:42
Naujas Narys

Tiesiog bandė, kad ir toliau gauti tą pačią klaidą messge diegiant 'negalima sukurti katalogo C: / windows / PCHealth "Any help?
Old Lapkritis 3, 2007, 16:53
Moderatorius Grupė

Kodėl jis bando įdiegti į C: / windows / PCHealth

Ar žinote, kas PCHealth yra?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos įdiegiant Vista Ja12 Windows "operacinės sistemos 2 17 sausis 2009 08:20
Problemos Įdiegus XP PCHardDrive Windows "operacinės sistemos 12 4 spalis 2008 14:17
Prisijungimas problemų su Messenger. marshtomp8 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 18 7 birželis 2008 11:26
Problemos diegiant Windows XP scott1358 Windows "operacinės sistemos 12 2 gruodis 2007 14:25
Problema diegiant ir eksploatuojant Yahoo Messenger 9 playagain Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Lapkritis 17, 2007 19:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.