![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys. Paleidus MSN up, I get messege sako man reikia įdiegti naujausią programos versiją naudoti, nes vėl, kad aš Hit įdiegti, bet jis važiuoja tik pusę cause it cant install failus PCHealth aplanką taip, aš tada turi nutraukti. Aš tada tikėtis ir atverti vnt sveikatos failą ir tada kompiuteris lėtas teisę žemyn. Man tikrai reikia naudotis MSN! |
|
| |||
| |||
| Grįžti į Add / Remove Programs ir pašalinkite iš Mesendžeris versiją turite dabar. Ir paleisti CCleaner Tada perkraukite kompiuterį ir bandykite diegti Nauja versija |
|
| |||
| |||
| Tiesiog bandė, kad ir toliau gauti tą pačią klaidą messge diegiant 'negalima sukurti katalogo C: / windows / PCHealth "Any help? |
|
| |||
| |||
| Kodėl jis bando įdiegti į C: / windows / PCHealth Ar žinote, kas PCHealth yra? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos įdiegiant Vista | Ja12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 17 sausis 2009 08:20 |
| Problemos Įdiegus XP | PCHardDrive | Windows "operacinės sistemos | 12 | 4 spalis 2008 14:17 |
| Prisijungimas problemų su Messenger. | marshtomp8 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 18 | 7 birželis 2008 11:26 |
| Problemos diegiant Windows XP | scott1358 | Windows "operacinės sistemos | 12 | 2 gruodis 2007 14:25 |
| Problema diegiant ir eksploatuojant Yahoo Messenger 9 | playagain | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 17, 2007 19:38 |
| Temos įrankiai | |
| |