мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Проблеми инсталирате најновији МСН Мессенгер!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2007, 15:26
Нови члан групе

Default Проблеми инсталирате најновији МСН Мессенгер!

Здраво момци. Кад сам старт уп мсн, ја добијем мессеге рекавши је да треба да инсталирате најновију верзију користити поново, тако да сам хит инсталирате али то иде само на пола пута узрок то лицемјерје инсталирате датотеке у фасциклу пцхеалтх па сам онда морати абортирати. И онда очекивати и отварање датотека ПЦ здравље и рачунар ће се онда спори право доле. Ја стварно треба користити мсн!
Old 3. Мар 2007, 15:32
Модератор / ица групе

Иди на Додај / Уклони програме и деинсталирам верзију Мессенгер имате сада.

Инсталирати и покренути ЦЦлеанер

Затим поново подизање система рачунар и покушајте да инсталирате Нова верзија

Old 3. Мар 2007, 16:42
Нови члан групе

Довољно је покушао да и даље добијате исту грешку када инсталирате мессге "не може створити директоријум у Ц: / Уиндоус / пцхеалтх 'било који помоћ?
Old 3. Мар 2007, 16:53
Модератор / ица групе

Зашто се покушавате инсталирати на Ц: / Уиндоус / пцхеалтх

Знате ли колика је ПЦхеалтх?

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми са инсталацијом Виста Ја12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 17 јануар 2009 08:20
Проблеми након инсталације КСП ПЦХардДриве Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 4 октобар 2008 14:17
Пријављивање у проблемима са гласника. марсхтомп8 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 18 7. јуна 2008 11:26
Проблеми са инсталацијом Уиндоус КСП сцотт1358 Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 2 децембар 2007 14:25
Проблем инсталације и покретања Ыахоо Мессенгер 9 плаыагаин Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 17 новембар 2007 19:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц