![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці. Коли я почала MSN, я отримати messege говорив мені необхідно встановити останню версію, щоб використовувати їх знову, тому я вдарив Встановити Але це тільки йде на півдорозі привести нахиляє настановні файли в папці PCHealth тому я тоді потрібно перервати. Я тоді очікувати і відкрити PC File здоров'я і комп'ютер буде потім аж повільним. Я дійсно необхідно використовувати MSN! |
|
| |||
| |||
| Перейти на Add / Remove Programs і видаліть версію Messenger у вас є зараз. Встановлення і запуск CCleaner Потім перезавантажте комп'ютер і спробуйте встановити Нова версія |
|
| |||
| |||
| Просто намагався, що і як і раніше отримувати messge ж помилка при установці "не може створити директорію в C: / WINDOWS / будь-яка допомога PCHealth? |
|
| |||
| |||
| Чому це спроба встановити на C: / WINDOWS / PCHealth Ви знаєте, що Pchealth таке? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при установці Vista | Ja12 | Операційні системи Windows | 2 | 17 січня 2009 08:20 |
| Проблеми після установки XP | PCHardDrive | Операційні системи Windows | 12 | 4 жовтня 2008 14:17 |
| Підписання в задачах з Messenger. | marshtomp8 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 18 | 7 червня 2008 11:26 |
| Проблеми при установці Windows XP | scott1358 | Операційні системи Windows | 12 | 2 грудня 2007 14:25 |
| Проблеми встановлення та виконання Yahoo Messenger 9 | playagain | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 17 листопада 2007 19:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |