![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тя изглежда все повече и повече организации използват имейли адреси, които се нуждаят от много дълго сложен начин за изпращане на електронна поща. След като аз имам "Разрешени" това да се случи, аз съм попита дали бих искал да конфигурирате имейл акаунт. Тогава аз трябва да дам моето име, адрес на електронна поща ПР парола. Всичко това съм направил правилно (паролата ми е моята фамилия и може само да да бъде с горната или долната случай първата дума .. След няколко минути, изчакайте докато тя търси сървър настройки има още една бариера, за да свърши. Искам ли да се свържете с локален сървър (LAN) или чрез IE? Никога не получавам по-далече от това, както аз съм винаги иска да опитаме отново. Каква palava да направят имейл ![]() Дали някой знае тайната на успеха с това, моля? Mnany благодаря. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изпращане на Email Сериен чрез достъп с PDF притурка | RSteph49 | Офис Suites & Приложения | 0 | 16-ти ноември, 2009 година 11:29 |
| Outlook 2007 Проблеми при изпращане на имейли Хората крие зад тази завеса! | JonHig | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 18 Юни 2009 01:05 |
| Когато щракнете върху Website имейл адрес, стария си имейл адрес дойде. Как? | language12 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 19 април 2009 03:01 |
| Изпращане на PowerPoint по имейл. HELP необходимо.? | jsyosh24 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 21 ноември 2008 09:54 |
| Връзки по имейл изпращане на мен да ми страница | shinobijones | Windows операционни системи | 2 | 25 Окт 2007 01:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |