μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Προβλήματα στην αποστολή Emails Ορισμένες Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Μαΐου 2009, 21:09
Μέλος Ομάδα

Φαίνεται όλο και περισσότερες οργανώσεις χρησιμοποιούν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζονται ένα πολύ μεγάλο περίπλοκο τρόπο στέλνοντας ένα email.

Μόλις έχω "επιτρέπεται" να συμβεί αυτό, είμαι ρώτησε αν θα ήθελα να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσει το όνομά μου, η ηλεκτρονική διεύθυνση IP κωδικό. Όλα αυτά τα έχω κάνει σωστά (ο κωδικός είναι το επώνυμό μου και μπορεί μόνο να να με ανώτερο ή κατώτερο περίπτωση πρώτη λέξη .. Μετά από λίγα λεπτά, ενώ περιμένετε αναζητά ρυθμίσεις του διακομιστή υπάρχει ακόμη ένα εμπόδιο για να το ξεπεράσεις. Μήπως θα ήθελα να έλθει σε επαφή με την τοπική server (LAN) ή μέσω του IE; Ποτέ δεν φέρει οποιαδήποτε περισσότερο από ότι όπως είμαι πάντα ζήτησε να ξαναδοκιμάσετε. palava Τι να κάνω ένα email

Ξέρει κανείς το μυστικό της επιτυχίας με αυτό σε παρακαλώ;
Mnany ευχαριστώ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.