manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Problemi Slanje e-poruke na određene Email adresa

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 21:09
Member Group

Default Problemi Slanje e-poruke na određene Email adresa

Čini se sve više i više organizacija adresa e-pošte pomoću koje treba jako dugo komplicirani način slanja e-pošte.

Jednom sam "dopuštenih" to desi ja sam pitao da li bi htjeli konfigurirati račun e-pošte. Onda sam dati moje ime, e-mail adresa IP lozinku. Sve je to učinio sam pravilno (moj lozinka je moje prezime i mogu samo biti s gornje ili mala Prva riječ .. Nakon nekoliko minuta pričekajte dok se traši postavke poslužitelja nalazi se još jednom da biste dobili preko prepona. Da li želite kontaktirati lokalni server (LAN) ili preko IE? ja nikada dobiti bilo koji dalje od kako sam ja uvijek pitali da ponovi postupak. palava Kako napraviti e-mail

Se bilo tko znati tajnu uspjeha s ovim molim te?
Mnany hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slanje Serijski E-mail Kroz Pristup s PDF Privitak RSteph49 Office & Applications 0 16 studeni 2009 11:29
Outlook 2007 problemi Slanje e-poruke kako bi ljudi koji su se skrivali Ovaj Iza zavjese! JonHig Email, VoIP & IM Razgovor 0 18. lipnja 2009 01:05
Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? language12 Email, VoIP & IM Razgovor 1 19. travanj 2009 03:01
PowerPoint Slanje e-poštom. POMOĆ potrebni.? jsyosh24 Email, VoIP & IM Razgovor 1 21. studeni 2008 09:54
Linkovi u e-poštu šaljete meni na moju početnu stranicu shinobijones Windows Operating Systems 2 25. listopad 2007 01:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.