kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Problémák küldése e-mailekre, hogy egyes e-mail cím

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2009, 21:09
Csoport tagja

Default Problémák küldése e-mailekre, hogy egyes e-mail cím

Úgy tűnik, egyre több szervezet használja az e-maileket foglalkozik, amely a nagyon hosszú bonyolult küldése e-mailt.

Egyszer már "engedélyezett", hogy ez megtörténjen én megkérdeztem, szeretném konfigurálhatja az e-mail fiókot. Akkor azt kell adni a nevem, e-mail cím Jelszó VI. Mindez volna-e (a jelszót én név és csak legyen a felső vagy az alsó ügy első szó .. után várjunk néhány percet, amíg keres kiszolgáló beállítása van még egy akadály, hogy vége. Nem akarom felvenni a kapcsolatot a helyi szerver (LAN) keresztül vagy IE? Sosem kaptam mint, hogy én mindig megkérdezte, hogy újra. Micsoda Palava hogy egy e-mailt

Tudja valaki a siker titka ennek az kérem?
Mnany köszönöm.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
E-mail küldése Soros hozzáférés révén a PDF-csatolás RSteph49 Office & Applications 0 November 16, 2009 11:29
Outlook 2007 problémák az e-mail küldése olyan emberek takar Ez Függöny! JonHig E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 18. június 2009 01:05
Ha rákattint egy Website e-mail címét, a régi e-mail címe van az ügyben. Hogyan? language12 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 19. április 2009 03:01
PowerPoint küldése e-mailben. Help Needed.? jsyosh24 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 21. november 2008 09:54
Linkek e-mail küldés nekem a honlapomon shinobijones A Windows operációs rendszerek 2 25. október 2007 01:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.