![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, egyre több szervezet használja az e-maileket foglalkozik, amely a nagyon hosszú bonyolult küldése e-mailt. Egyszer már "engedélyezett", hogy ez megtörténjen én megkérdeztem, szeretném konfigurálhatja az e-mail fiókot. Akkor azt kell adni a nevem, e-mail cím Jelszó VI. Mindez volna-e (a jelszót én név és csak legyen a felső vagy az alsó ügy első szó .. után várjunk néhány percet, amíg keres kiszolgáló beállítása van még egy akadály, hogy vége. Nem akarom felvenni a kapcsolatot a helyi szerver (LAN) keresztül vagy IE? Sosem kaptam mint, hogy én mindig megkérdezte, hogy újra. Micsoda Palava hogy egy e-mailt ![]() Tudja valaki a siker titka ennek az kérem? Mnany köszönöm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| E-mail küldése Soros hozzáférés révén a PDF-csatolás | RSteph49 | Office & Applications | 0 | November 16, 2009 11:29 |
| Outlook 2007 problémák az e-mail küldése olyan emberek takar Ez Függöny! | JonHig | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 18. június 2009 01:05 |
| Ha rákattint egy Website e-mail címét, a régi e-mail címe van az ügyben. Hogyan? | language12 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 19. április 2009 03:01 |
| PowerPoint küldése e-mailben. Help Needed.? | jsyosh24 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. november 2008 09:54 |
| Linkek e-mail küldés nekem a honlapomon | shinobijones | A Windows operációs rendszerek | 2 | 25. október 2007 01:02 |
| Téma eszközök | |
| |