פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

בעיות שליחת הודעות דוא"ל מסוימים כתובת דוא"ל

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 21:09
חבר קבוצת

Default בעיות שליחת הודעות דוא"ל מסוימים כתובת דוא"ל

זה נראה יותר ויותר ארגונים משתמשים בכתובות הדואר האלקטרוני אשר זקוק מאוד מסובך ארוכה הדרך של שליחת דוא"ל.

ברגע שיש לי "מותר" זה יקרה אני שאל אם אני רוצה לקבוע את התצורה של חשבון הדוא"ל. אז אני חייב לתת לי את שמך, את כתובת ה-IP דוא"ל סיסמה. כל זה עשיתי כראוי (את הסיסמה שלי ואת שם המשפחה שלי הוא רק יכול להיות עם העליון או התחתון מקרה .. המילה הראשונה אחרי כמה דקות לחכות בזמן שהוא מחפש את הגדרות השרת יש עוד משוכה להתגבר. האם אני רוצה ליצור קשר על ידי שרת מקומי (LAN) או באמצעות הדפדפן? אני אף פעם לא מקבלים שום רחוק יותר, כי כאשר אני תמיד ביקש לנסות שוב. איזה palava להפוך דוא"ל

מישהו יודע את הסוד של הצלחה עם זה בבקשה?
Mnany תודה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שליחת דוא"ל סידורי באמצעות גישה PDF עם קובץ מצורף RSteph49 חבילות Office & Applications 0 16 נובמבר 2009 11:29
בעיות ב-Outlook 2007 כדי שליחת הודעות דוא"ל אנשים מתחבאים מאחורי וילון זה! JonHig דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 18 יוני 2009 01:05
בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? language12 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 19th אפריל 2009 03:01
שליחת PowerPoint בדוא"ל. עזרה הצורך.? jsyosh24 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 21st נובמבר 2008 09:54
קישורים דוא"ל כדי לשלוח לי את הבית shinobijones מערכות ההפעלה Windows 2 ה -25 בחודש אוקטובר 2007 01:02
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.