mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Problemų siunčiant laiškus Kai kurios elektroninio pašto adresas

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 27, 2009, 21:09
Narys

Default Problemų siunčiant laiškus Kai kurios elektroninio pašto adresas

Atrodo, vis daugiau ir daugiau organizacijų, naudojant elektroninio pašto adresus, kuriuos reikia labai ilgai sudėtingas būdas siųsti el.

Kai aš "leidžiami", kad tai įvyktų aš paklausė, ar norėčiau konfigūruoti pašto dėžutę. Tada aš turiu duoti savo vardą, elektroninio pašto adreso IP slaptažodį. Visa tai aš padariau teisingai (mano slaptažodis yra mano pavardė ir gali tik būti su viršutinių ar apatinių atveju pirmasis žodis .. Po kelių minučių palaukti, kol ji ieško serverio nustatymus ten yra dar viena kliūtis gauti daugiau. Ar aš noriu kreiptis į vietos serveryje (LAN) arba per IE? Aš niekada jokių daugiau, nei kad aš visada paprašys dar kartą. Kas Palava padaryti elektroniniu paštu

Does anyone know sėkmės paslaptis šią kortelę?
Mnany ačiū.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Siuntimas Serijos paštu per Prieiga pdf Prisegtas RSteph49 Office Suites & Applications 0 Lapkritis 16, 2009 11:29
"Outlook 2007" Problemos siunčiant laiškus Žmonės slepiasi po Ši uždanga! JonHig Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 Birželis 18, 2009 01:05
Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? language12 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Balandis 19, 2009 03:01
Siuntimo PowerPoint el. Help Needed?. jsyosh24 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Lapkritis 21, 2008 09:54
Nuorodos elektroninio pašto siuntimas mane į savo pagrindinį puslapį shinobijones Windows "operacinės sistemos 2 25 spalis 2007 01:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.