![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atrodo, vis daugiau ir daugiau organizacijų, naudojant elektroninio pašto adresus, kuriuos reikia labai ilgai sudėtingas būdas siųsti el. Kai aš "leidžiami", kad tai įvyktų aš paklausė, ar norėčiau konfigūruoti pašto dėžutę. Tada aš turiu duoti savo vardą, elektroninio pašto adreso IP slaptažodį. Visa tai aš padariau teisingai (mano slaptažodis yra mano pavardė ir gali tik būti su viršutinių ar apatinių atveju pirmasis žodis .. Po kelių minučių palaukti, kol ji ieško serverio nustatymus ten yra dar viena kliūtis gauti daugiau. Ar aš noriu kreiptis į vietos serveryje (LAN) arba per IE? Aš niekada jokių daugiau, nei kad aš visada paprašys dar kartą. Kas Palava padaryti elektroniniu paštu ![]() Does anyone know sėkmės paslaptis šią kortelę? Mnany ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Siuntimas Serijos paštu per Prieiga pdf Prisegtas | RSteph49 | Office Suites & Applications | 0 | Lapkritis 16, 2009 11:29 |
| "Outlook 2007" Problemos siunčiant laiškus Žmonės slepiasi po Ši uždanga! | JonHig | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 18, 2009 01:05 |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| Siuntimo PowerPoint el. Help Needed?. | jsyosh24 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:54 |
| Nuorodos elektroninio pašto siuntimas mane į savo pagrindinį puslapį | shinobijones | Windows "operacinės sistemos | 2 | 25 spalis 2007 01:02 |
| Temos įrankiai | |
| |