mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Problēmas Sūta e-pastus Dažas e-pasta adrese

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2009, 21:09
Loceklis

Šķiet, ka arvien vairāk organizācijas, izmantojot e-pasta adreses, kas vajadzīgs ļoti garš sarežģītā veidā nosūtīt e-pastu.

Kad i ir "Atļauts", tas varētu notikt es jautāja, vai es gribētu, lai konfigurētu e-pasta kontu. Tad man dot savu vārdu, e-pasta adresi IP parole. Visu to es esmu darījis pareizi (mana parole ir mans uzvārds un var tikai būt ar augšējā vai apakšējā gadījumā pirmais vārds .. Pēc pāris minūtes pagaidiet, kamēr tas meklē servera uzstādījumi ir vēl viens šķērslis, lai iegūtu vairāk. es vēlos sazināties ar vietējo serveri (LAN), vai caur IE? Es nekad get any tālāk par to, kā es vienmēr lūdza izskatīt no jauna. Kas Pálava veikt e-pastu

Vai kāds zina panākumu noslēpums ar šo lūdzu?
Mnany thanks.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.