rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Problemy z wysyłaniem wiadomości e-mail do Niektóre Adres e-mail

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 maj 2009, 21:09
Członek grupy

Default Problemy z wysyłaniem wiadomości e-mail do Niektóre Adres e-mail

Wydaje się coraz więcej organizacji za pomocą adresów e-mail, które potrzebują bardzo długi skomplikowany sposób wysyłania wiadomości e-mail.

Kiedy mam "dozwolone" Aby stało się to pytanie, czy ja chciałbym, aby skonfigurować konto e-mail. Następnie muszę dać moje nazwisko, adres IP, hasło. Wszystko to mam zrobione prawidłowo (moje hasło jest moje nazwisko i może jedynie być z górnej lub dolnej przypadku pierwsze słowo .. Po kilku minutach czekać go szuka ustawienia serwera nie jest kolejną przeszkodą, aby uzyskać więcej. chcę się skontaktować przez serwer lokalny (LAN) lub poprzez IE? Nigdy nie zdobyć poza tym jak ja jestem zawsze poproszony o retry. Palava Co do e-maila

Czy ktoś zna sekret sukcesu z tym proszę?
Mnany dzięki.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wysyłanie e-mail poprzez dostęp szeregowy z załączników PDF RSteph49 Office Suites & Applications 0 16 listopada 2009 11:29
Problemy w programie Outlook 2007 wysyłanie e-maili do osób Ukrywanie Za to kurtyny! JonHig E-mail, VoIP & IM dyskusja 0 18 czerwca 2009 01:05
Po kliknięciu na adres e-mail Strona WWW, Mój adres e-mailowy wyjdzie. Jak? language12 E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 19 kwiecień, 2009 03:01
Wysyłanie przez e-mail PowerPoint. Niezbędną pomoc.? jsyosh24 E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 21 listopad 2008 09:54
Linki wysyłając e-mail do mnie na mojej stronie shinobijones Windows Operating Systems 2 25 październik 2007 01:02
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.