mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Probleme de trimitere email-uri la anumite adrese de email

Reply

Thread Tools
Old 27 mai 2009, 21:09
Grupul de stat

Default Probleme de trimitere email-uri la anumite adrese de email

Se pare că mai multe şi mai multe organizaţii sunt, folosind adrese de e-mail-uri care au nevoie de un timp foarte complicat mod de a trimite un e-mail.

După ce i-au "permis" să se întâmple asta i-am întrebat dacă i-ar plăcea să configuraţi un cont de e-mail. Apoi am să-mi dea numele, adresa de e-mail parola IP. Toate acestea i-au făcut în mod corect (parola mea mi-e numele de familie şi nu poate decât să fie cu un superior sau inferior caz primul cuvant .. După câteva minute, în timp ce aşteptaţi de căutări pentru setările de server nu există încă un alt obstacol pentru a-şi reveni. Nu vreau să contactaţi de către server locale (LAN) sau prin intermediul IE? N-am primit nici un mai mult decât faptul că, astfel cum i-am întrebat întotdeauna de a reîncerca. palava Ce o să facă un e-mail

Stie cineva de secrete de succes cu acest te rog?
Mnany multumesc.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.