menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Problémy rozesílání emailů Niektoré e-mailová adresa

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2009, 21:09
Člen Skupina

Default Problémy rozesílání emailů Niektoré e-mailová adresa

Zdá sa, že stále viac organizácií sa pomocou e-mailov, adries, ktoré potrebujú veľmi dlhú komplikovaný spôsob zasielania e-mail.

Potom, co jsem 'Povolené "tomu som sa opýtal, jestli bych chtěl konfigurovať e-mailové konto. Potom som sa na moje meno, heslo, e-mailovú adresu IP. To všetko som urobil správne (heslo je moje priezvisko a iba s hornej alebo dolnej prípade prvé slovo .. Po pár minút počkať, kým hľadá nastavenia serveru je ďalšou prekážkou dostať viac. môžem chcieť kontaktovať prostredníctvom lokálneho servera (LAN), alebo prostredníctvom IE? Nikdy som si žiadne ďalej, než ako som vždy vyzvaní k opakovaniu. Aká Palava na email

Vie niekto tajomstvo úspechu s týmto prosím?
Mnany vďaka.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Posielanie e-mailom cez Serial Access s PDF Príloha RSteph49 Office & Aplikácie 0 16.listopadu 2009 11:29
Problémy v programe Outlook 2007 rozesílání emailů Ľudia skrýva za touto oponou! JonHig Email, VoIP & IM Diskusia 0 18. júna 2009 01:05
Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako? language12 Email, VoIP & IM Diskusia 1 19. apríla 2009 03:01
Odoslanie powerpoint emailom. NÁPOVEDA potrebno.? jsyosh24 Email, VoIP & IM Diskusia 1 21. novembra 2008 09:54
Odkazy na odoslanie e-mailu mi na mojej domovskej stránke shinobijones Operačné systémy Windows 2 25. októbra 2007 01:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.