![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdá sa, že stále viac organizácií sa pomocou e-mailov, adries, ktoré potrebujú veľmi dlhú komplikovaný spôsob zasielania e-mail. Potom, co jsem 'Povolené "tomu som sa opýtal, jestli bych chtěl konfigurovať e-mailové konto. Potom som sa na moje meno, heslo, e-mailovú adresu IP. To všetko som urobil správne (heslo je moje priezvisko a iba s hornej alebo dolnej prípade prvé slovo .. Po pár minút počkať, kým hľadá nastavenia serveru je ďalšou prekážkou dostať viac. môžem chcieť kontaktovať prostredníctvom lokálneho servera (LAN), alebo prostredníctvom IE? Nikdy som si žiadne ďalej, než ako som vždy vyzvaní k opakovaniu. Aká Palava na email ![]() Vie niekto tajomstvo úspechu s týmto prosím? Mnany vďaka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Posielanie e-mailom cez Serial Access s PDF Príloha | RSteph49 | Office & Aplikácie | 0 | 16.listopadu 2009 11:29 |
| Problémy v programe Outlook 2007 rozesílání emailů Ľudia skrýva za touto oponou! | JonHig | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 18. júna 2009 01:05 |
| Keď kliknete na webové stránky, e-mailovú adresu, môj starý e-mailová adresa Comes Up. Ako? | language12 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 19. apríla 2009 03:01 |
| Odoslanie powerpoint emailom. NÁPOVEDA potrebno.? | jsyosh24 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 21. novembra 2008 09:54 |
| Odkazy na odoslanie e-mailu mi na mojej domovskej stránke | shinobijones | Operačné systémy Windows | 2 | 25. októbra 2007 01:02 |
| Thread Tools | |
| |