![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Чини се све више и више организација адреса е-поште помоћу које треба јако дуго компликовани начин слања е-поште. Једном сам "дозвољених" то деси ја сам питао да ли би хтели конфигурисати налог е-поште. Онда сам дати моје име, е-маил адреса ИП лозинку. Све је то учинио сам правилно (мој лозинка је моје презиме и могу само бити са горње или мала Прва реч .. Након неколико минута сачекајте док се тражи подешавања сервера налази се још једном да бисте добили преко препона. Да ли желите контактирати локални сервер (ЛАН) или преко ИЕ? ја никада добити било који даље од како сам ја увек питали да понови поступак. палава Како направити е-маил ![]() Се било ко кноткле тајну успеха са овим молим те? Мнаны хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Слање Серијски Пошаљи путем приступа са ПДФ Прилог | РСтепх49 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 16. новембар 2009 11:29 |
| Оутлоок 2007 проблеми Слање е-поруке да би људи који су се скривали Овај Иза завесе! | ЈонХиг | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 0 | 18. јуна 2009 01:05 |
| Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како? | лангуаге12 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 19 април 2009 03:01 |
| ПоуерПоинт Слање е-маилом. ПОМОЋ потребни.? | јсыосх24 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 21 новембар 2008 09:54 |
| Линкови у е-пошту шаљете мени на моју почетну страницу | схинобијонес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 25 октобар 2007 01:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |