az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Sorunları gönderme E-postaları Bazı E-posta Adresi

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 21:09 27.
Üye Grubu

Default Sorunları gönderme E-postaları Bazı E-posta Adresi

Daha görünüyor ve kuruluşlar bir e-posta göndermek için çok uzun bir karmaşık şekilde gerek e-posta adresleri kullanıyorsanız.

Eğer yapılandırmak için bir e-posta hesabı istiyorum sorulan pm sonra i 'İzin verilen "Bu, gerçekleşmesi gerekir. Sonra benim isim, e-posta adresi IP şifre vermek zorundasınız. Tüm bu Ben doğru yaptım (Şifremi benim soyadı ve can sadece sırasında sunucu ayarları için Henüz üzerinde bulabileceğiniz bir başka engel ise aramalarda bir üst veya alt durumda olan bir kaç dakika sonra ilk kelime .. olmak bekleyin. ben yerel sunucu (LAN) veya IE? aracılığıyla tarafından herhangi bir asla temas istiyor musunuz Ben her zaman sorulan pm Ayrıca, daha denemek için. Ne palava bir e-posta yapmak

Herkes bu lütfen başarının sırrı biliyor mu?
Mnany teşekkürler.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından