менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Проблеми відправлення повідомлень електронної пошти до деяких Адреса електронної пошти

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 21:09
Член групи

Default Проблеми відправлення повідомлень електронної пошти до деяких Адреса електронної пошти

Здається, все більше і більше організацій використовують електронну пошту адреси, які потрібно дуже довгий складний спосіб відправки електронної пошти.

Одного разу я є "Дозволено", щоб це сталося у мене запитують, чи хочу я настроїти обліковий запис електронної пошти. Тоді я повинен дати своє ім'я, адресу електронної пошти, IP пароля. Все це я зробив правильно (мій пароль моє прізвище, і лише бути з верхнього або нижнього регістру перші слова .. Через кілька хвилин почекати, поки він шукає настройки сервера є ще одну перешкоду подолати. я хочу встановити контакт з локальним сервером (LAN) або через IE? я ніколи не буває далі, ніж це, як я завжди просив, щоб повторити. Palava Що робити електронної пошти

Хто-небудь знає секрет успіху з цим, будь ласка?
Mnany спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Серійний відправка електронної пошти за допомогою доступу з PDF Програми RSteph49 Office Suites & Застосування 0 16 листопада 2009 11:29
Outlook 2007 Проблема відправлення повідомлень електронної пошти людей ховатися за цей завісу! JonHig Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 18 червня 2009 01:05
При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? language12 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 19 квітня 2009 03:01
Відправлення PowerPoint по електронній пошті. ПОТРІБНА ДОПОМОГА.? jsyosh24 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 21 листопада 2008 09:54
Посилання в електронній пошті відправляти мені на мою сторінку shinobijones Операційні системи Windows 2 25 жовтня 2007 01:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.