![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здається, все більше і більше організацій використовують електронну пошту адреси, які потрібно дуже довгий складний спосіб відправки електронної пошти. Одного разу я є "Дозволено", щоб це сталося у мене запитують, чи хочу я настроїти обліковий запис електронної пошти. Тоді я повинен дати своє ім'я, адресу електронної пошти, IP пароля. Все це я зробив правильно (мій пароль моє прізвище, і лише бути з верхнього або нижнього регістру перші слова .. Через кілька хвилин почекати, поки він шукає настройки сервера є ще одну перешкоду подолати. я хочу встановити контакт з локальним сервером (LAN) або через IE? я ніколи не буває далі, ніж це, як я завжди просив, щоб повторити. Palava Що робити електронної пошти ![]() Хто-небудь знає секрет успіху з цим, будь ласка? Mnany спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Серійний відправка електронної пошти за допомогою доступу з PDF Програми | RSteph49 | Office Suites & Застосування | 0 | 16 листопада 2009 11:29 |
| Outlook 2007 Проблема відправлення повідомлень електронної пошти людей ховатися за цей завісу! | JonHig | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 18 червня 2009 01:05 |
| При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? | language12 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 19 квітня 2009 03:01 |
| Відправлення PowerPoint по електронній пошті. ПОТРІБНА ДОПОМОГА.? | jsyosh24 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 21 листопада 2008 09:54 |
| Посилання в електронній пошті відправляти мені на мою сторінку | shinobijones | Операційні системи Windows | 2 | 25 жовтня 2007 01:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |