פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

התקן מחדש את Windows XP עם Outlook?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 נובמבר 2008, 22:30
קבוצת חברות חדשות

Default התקן מחדש את Windows XP עם Outlook?

אבא שלי משתמש ב-Outlook Express. אני רוצה להתקין מחדש את Windows XP Pro, איך אני יכול למנוע אובדן דואר, מה יהיה לי לעשות כדי לשמור על הגדרות החיבור ב-Outlook Express?
צעד אחר צעד מדריך בבקשה? תודה.
Old 20 נובמבר 2008, 23:31
קבוצת חברות חדשות

בהנחה שאתה לא לאתחל מחדש את הדיסק הקשיח, הנתונים וההגדרות שלו עדיין יהיה שם.
Old 21 נובמבר 2008, 00:00
קבוצת חברות חדשות

איזה שירות דואר אתה משתמש? IE: Gmail, Yahoo, AOL, וכו '..?

בדרך כלל זה היה מורכב של יצירת קבצי PST ארכיון *.

http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm

נסה את זה!
Old 21 נובמבר 2008, 00:31
קבוצת חברות חדשות

קל מיקרוסופט מספקת ללא תשלום עבור תוכנית זו הנה הקישור
http://www.microsoft.com/downloads/d...F-5A6322F4FD01
Old 21 נובמבר 2008, 01:01
קבוצת חברות חדשות

Outlook Express מאחסן את כל הודעות הדוא"ל של diles כי סוף ב. Dbx

אם אתה מחפש את כל הקבצים במחשב שהסתיים ב. Dbx תוכל להתקל
inbox.dbx
שלחו items.dbx
folders.dbx
וכו 'וכו'

(להשתמש בתיבת החיפוש, וודא שהוא מסתכל על תיקיות מערכת והקלד *. dbx בתיבת החיפוש)

אז תגבה את כל הקבצים שאתה מוצא את זה סוף ב. Dbx
גם לגבות את כל הקבצים כי סוף ב. Wab
אלו הם קבצי פנקס הכתובות של Windows ולהכיל את כל אנשי הקשר שלך dads.

על מחשב חדש, מקבלים everthing להגדיר והפעל את Outlook Express. בטל את האשף אך אפשר להפעיל את Outlook Express.

עכשיו זה סגור וחזור על חפש. Dbx קבצים.
Whn אתה מוצא אותם, נכון, לחץ על הקובץ ובחר "לפתוח תיקייה המכילה". לאחר מכן להחזיר את גיבוי הקבצים שם.
זה יבטיח שהוא מקבל את הדואר החדש לתוך תוכנית ההתקנה.

יותר אוטומטיים הדרך לעשות זאת: להשתמש ב 'אשף העברת הקבצים וההגדרות "אשר מגיע עם Windows XP. - תראה ב עזרים / כלי מערכת.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תחילת הקשר שלי מ-Windows Mobile למחשב ללא Outlook Haun מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 13 ספטמבר 2009 15:13
Windows Live לגנוב מ-Outlook Express sremos דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 ה -15 לאוגוסט 2009 08:21
התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה rocket7 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -30 במאי 2009 13:56
התקן ב-Outlook Express שלי Toshiba Notebook NB100 ספארקי דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 2 18 מרץ 2009 17:33
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.