![]() |
|
| |||
| |||
| אבא שלי משתמש ב-Outlook Express. אני רוצה להתקין מחדש את Windows XP Pro, איך אני יכול למנוע אובדן דואר, מה יהיה לי לעשות כדי לשמור על הגדרות החיבור ב-Outlook Express? צעד אחר צעד מדריך בבקשה? תודה. |
|
| |||
| |||
| בהנחה שאתה לא לאתחל מחדש את הדיסק הקשיח, הנתונים וההגדרות שלו עדיין יהיה שם. |
|
| |||
| |||
| איזה שירות דואר אתה משתמש? IE: Gmail, Yahoo, AOL, וכו '..? בדרך כלל זה היה מורכב של יצירת קבצי PST ארכיון *. http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm נסה את זה! |
|
| |||
| |||
| קל מיקרוסופט מספקת ללא תשלום עבור תוכנית זו הנה הקישור http://www.microsoft.com/downloads/d...F-5A6322F4FD01 |
|
| |||
| |||
| Outlook Express מאחסן את כל הודעות הדוא"ל של diles כי סוף ב. Dbx אם אתה מחפש את כל הקבצים במחשב שהסתיים ב. Dbx תוכל להתקל inbox.dbx שלחו items.dbx folders.dbx וכו 'וכו' (להשתמש בתיבת החיפוש, וודא שהוא מסתכל על תיקיות מערכת והקלד *. dbx בתיבת החיפוש) אז תגבה את כל הקבצים שאתה מוצא את זה סוף ב. Dbx גם לגבות את כל הקבצים כי סוף ב. Wab אלו הם קבצי פנקס הכתובות של Windows ולהכיל את כל אנשי הקשר שלך dads. על מחשב חדש, מקבלים everthing להגדיר והפעל את Outlook Express. בטל את האשף אך אפשר להפעיל את Outlook Express. עכשיו זה סגור וחזור על חפש. Dbx קבצים. Whn אתה מוצא אותם, נכון, לחץ על הקובץ ובחר "לפתוח תיקייה המכילה". לאחר מכן להחזיר את גיבוי הקבצים שם. זה יבטיח שהוא מקבל את הדואר החדש לתוך תוכנית ההתקנה. יותר אוטומטיים הדרך לעשות זאת: להשתמש ב 'אשף העברת הקבצים וההגדרות "אשר מגיע עם Windows XP. - תראה ב עזרים / כלי מערכת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תחילת הקשר שלי מ-Windows Mobile למחשב ללא Outlook | Haun | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 13 ספטמבר 2009 15:13 |
| Windows Live לגנוב מ-Outlook Express | sremos | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -15 לאוגוסט 2009 08:21 |
| התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה | rocket7 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -30 במאי 2009 13:56 |
| התקן ב-Outlook Express שלי Toshiba Notebook NB100 | ספארקי | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 18 מרץ 2009 17:33 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| שרשרת כלים | |
| |