![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój ojciec jest przy użyciu programu Outlook Express. Chcę, aby ponownie zainstalować system Windows XP Pro, w jaki sposób można uniknąć utraty mail, co mam czynić, aby zachować ustawienia połączenia w programie Outlook Express? Step-by-Step Guide proszę? Dziękuję. |
|
| |||
| |||
| Zakładając, że nie można sformatować dysku twardego, swoje dane i ustawienia będą nadal istnieje. |
|
| |||
| |||
| co mail używasz? IE: Gmail, Yahoo, AOL itd. ..? zwykle to polegać na tworzeniu archiwum *. pst http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm spróbuj że obecnie! |
|
| |||
| |||
| Microsoft daje łatwy darmowy program do tego jest link http://www.microsoft.com/downloads/d...F-5A6322F4FD01 |
|
| |||
| |||
| Outlook Express zapisuje wszystkie wiadomości w tym celu w diles. Dbx Jeśli wyszukiwania na komputerze wszystkie pliki z rozszerzeniem. Dbx można natknąć Inbox.dbx Elementy wysłane.dbx Folders.dbx etc etc (użyj pola wyszukiwania, upewnij się, że jest się w foldery systemowe i wpisz *. dbx, w polu wyszukiwania) Więc kopię zapasową wszystkich plików znajdziesz w tym celu. Dbx Również kopię zapasową wszystkich plików w tym celu. Wab Są to książki adresowej systemu Windows oraz pliki zawierają wszystkie dads kontaktów. W nowym komputerze, otrzymasz wszystko skonfigurować i uruchomić program Outlook Express. Zrezygnuj kreatora ale uruchomić programu Outlook Express. Teraz zamknij ją i powtórzyć wyszukiwanie. Dbx. Whn można je znaleźć, kliknij prawym przyciskiem myszy plik i wybrać "Otwórz folder zawierający". Następnie usunąć kopię zapasową plików w nim. Zapewni to on staje się jego mail do nowej konfiguracji. A bardziej automatyczny sposób na zrobienie tego wszystkiego jest użycie "Kreator transferu plików i ustawień", który pochodzi z systemem Windows XP. - Poszukaj w akcesoria / narzędzia systemowe. |