![]() |
|
| |||
| |||
| Babam Outlook Express kullanıyor. Yeniden-Windows XP Pro yüklemek nasıl posta kaybını önlemek için, ne yapacağız Outlook Express bağlantı ayarlarını tutmak ister misin? Adım adım kılavuzu lütfen? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Varsayarak bir sabit disk, kendi verileri ve ayarları yeniden biçimlendirmek değil hala orada olacaktır. |
|
| |||
| |||
| ne posta hizmeti kullanıyorsunuz? IE: Gmail, Yahoo, AOL, vb ..? genellikle bu arşiv oluşturma oluşur *. pst dosyalarının http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm Bu deneyin! |
|
| |||
| |||
| Kolay Microsoft bu buraya bağlantı için ücretsiz bir program oluşturur http://www.microsoft.com/downloads/d...F-5A6322F4FD01 |
|
| |||
| |||
| Diles Outlook Express mağazaları tüm e-postalar da sonunda. Kullanılabilen dbx Eğer tüm dosyalar. Kullanılabilen dbx in üzerinde gelecek biten için bilgisayarınızda arama inbox.dbx items.dbx gönderildi Folders.dbx vs vs (arama kutusunu kullanın sistem klasör ve tipi *. kullanılabilen dbx arama kutusuna bakıyor) emin olun Bu nedenle size bu son bulmak tüm dosyaları kadar. Kullanılabilen dbx Ayrıca geri herhangi bir dosya o sonunda. Wab Bu Windows Adres Defteri dosyaları ve içeren tüm dads rehber. Yeni bilgisayarda oluşturmak everthing almak ve Outlook Express başlatın. Sihirbaz İptal ama izin Outlook Express çalıştırın. Şimdi ve arama tekrar kapatın. Kullanılabilen dbx dosyaları. Whn, bir dosya ve klasörü içeren açık "seçin sağ tıklayarak onları bulun. Daha sonra orada bulunan yedeklenir dosyalar açılır. Bu da yeni bir kurulum iletilerini alır sağlayacaktır. Bütün bunları yapmak için daha otomatik yolu, "dosyaları ve Windows XP ile birlikte gelir Ayarları Aktarma Sihirbazı" kullanmaktır. - Aksesuarları bakın / sistem araçları. |
![]() |
|
| Bookmarks |