менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Повторна інсталяція Windows XP з Outlook?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 листопада 2008, 22:30
Нові члени групи

Default Повторна інсталяція Windows XP з Outlook?

Мій батько використовує Outlook Express. Хочу перевстановити Windows XP Pro, як я можу уникнути втрати пошти, що мені робити, щоб зберегти установки з'єднання в Outlook Express?
Крок за кроком керівництво будь ласка? Спасибо.
Old 20 листопада 2008, 23:31
Нові члени групи

Припускаючи, що ви не переформатувати жорсткий диск, його дані та настройки будуть все ще там.
Old 21 листопада 2008, 00:00
Нові члени групи

поштової служби, що ви використовуєте? IE: Gmail, Yahoo, AOL і т.д. ..?

Як правило, це буде включати створення архіву *. PST файлах

http://email.about.com/cs/outlooktips/qt/et102102.htm

Спробуйте це Out!
Old 21 листопада 2008, 00:31
Нові члени групи

Легко Microsoft надає безкоштовну програму для цього тут посилання
http://www.microsoft.com/downloads/d...F-5A6322F4FD01
Old 21 листопада 2008, 01:01
Нові члени групи

Outlook Express зберігає всі листи в diles які закінчуються на. DBX

Якщо ви на своєму комп'ютері для всіх файлів з розширенням. DBX Ви натрапите
inbox.dbx
відправлено items.dbx
Folders.dbx
т.д і т.п.

(використовуйте вікно пошуку, переконайтеся, що він шукає в системних папках і типу *. DBX у вікні пошуку)

Такі резервні копії всіх файлів, які ви знайдете в цьому напрямку. DBX
Крім того, резервне копіювання будь-яких файлів, які закінчуються на. WAB
Це адресна книга Windows файлах і містять всі ваші батьки "Контакти".

На новому комп'ютері, отримати Everthing створення та запуску Outlook Express. Скасуйте роботу майстра, але нехай Запустіть Outlook Express.

Тепер закрийте її і повторіть пошук. DBX файли.
WHN ви їх знайдете, клацніть правою кнопкою файл і виберіть "Відкрити що містить папку". Тоді падіння заархівовані файли туди.
Це дозволить забезпечити він отримує майже в нову установку.

Більш автоматичний спосіб зробити все це використати "перенесення файлів і параметрів Майстер", яка поставляється з Windows XP. - Подивіться у Аксесуари / System Tools.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок Мої контакти з Windows Mobile до комп'ютера без Outlook Haun Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 13 вересня 2009 15:13
Windows Live Крадіжка з Outlook Express sremos Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 15 серпня 2009 08:21
Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows rocket7 Операційні системи Windows 1 30 травня 2009 13:56
Встановити Microsoft Outlook Express На мій ноутбук Toshiba NB100 Sparky Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 18 березня 2009 17:33
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.