![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всеки се опитам да изпратя моите PowerPoint до електронна поща, той ми казва, че операцията се провали и обект арго бъде намерена. Какво да правя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той трябва да работи с просто поставяне на файл в имейл съобщение, се уверете че той не е прекалено голям, за да бъдат пратени?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изпращане на Email Сериен чрез достъп с PDF притурка | RSteph49 | Офис Suites & Приложения | 0 | 16-ти ноември, 2009 година 11:29 |
| Проблеми Изпращаща Емайли с определени Емайл Адрес | JonHig | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 27 май 2009 г. 21:09 |
| Virus в Powerpoint файла Изпратени по е-мейл? | azul08 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 27 май 2009 г. 09:19 |
| Цитат необходими моля - скрипт за емайл съоръжение на сайта | VisualBalance | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 30 ноември 2007 17:11 |
| Връзки по имейл изпращане на мен да ми страница | shinobijones | Windows операционни системи | 2 | 25 Окт 2007 01:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |